• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim aşı reddi olabilir mi kızlar

egeninannesi01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
70
-14
8
27
Merhaba kızlar bebeğim daha yeni 6 aylık oldu ama bu verem aşısı yeri aşırı iltihap doluydu geçen banyo yaptırırken ılık suyun da etkisiyle kendi kendine patladı. Bugün yine içi iltihap dolmuştu. Neden böyle oluyor bir bilginiz var mı?. Çocuk doktoruna götürdüm geçen enfeksiyon bölümüne randevu al kan değerlerine baksınlar dediler randevu bulamadım bugün yine acile götürdüm onlarda çocuk doktoruna sevk etti ne yapacağımı bilemedim.

Eklentiler

• 1000093867.webp
    1000093867.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba kızlar bebeğim daha yeni 6 aylık oldu ama bu verem aşısı yeri aşırı iltihap doluydu geçen banyo yaptırırken ılık suyun da etkisiyle kendi kendine patladı. Bugün yine içi iltihap dolmuştu. Neden böyle oluyor bir bilginiz var mı?. Çocuk doktoruna götürdüm geçen enfeksiyon bölümüne randevu al kan değerlerine baksınlar dediler randevu bulamadım bugün yine acile götürdüm onlarda çocuk doktoruna sevk etti ne yapacağımı bilemedim.
Çok geçmiş olsun, çocuk doktoru muhakkak görsün ben daha yeni verem aşısını yaptırdım ve asmdeki hemşire bana 1 yıla kadar şişmesi/ iltihaplanması mı ne dedi hatırlayamadım ama normal dedi siz yine de görünün ❤️

Kötü gözüküyor bi doktora danışın derim
Yani içi beyazdı bizim aylarca irin dolu sivilce gibiydi
Artık düzeldi ama bu derece hiç olmadı

1 aylıkken vurulan aşı da böyle şeyler normal demişti bize doktorumuz sonra yapay zekaya da sormuştum o da nırmal demişti ama tekrarlıyorsa ağrışı bi şişlik varsa irin doluysa doktora danışın enfeksiyon olabilir. umarım kötü bir durum yoktur saglıcakla büyüsün yavrularımız

Normal merak etmeyin. Verem aşısı böyle olabiliyor. Benim yeğeniminki sürekli şişip patlıyordu. Kendi kızımın da bir kere patladı. 1 yaştan sonra kapanıyor iyice. Siz yine de bir gösterirsiniz ama endişelenmeyin.

Back
X