bebeğim atopik egzama olmuş yardım!

hayserp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
225
114
83
9 aylık kızım 1 hafta önce ensesinden isilik çıkardı ve çene altından.geçmemeye başladı. Dr götürdük isilik dedi kalın giydirme dedi. 5 gün geçti iyice vücuduna atmaya başladı.ensesindekiler büyük büyük yara olmaya başladı. Tekrar aynı dr gittik alerji olmuş dedi. Bişey vermedi. İçim rahat değildi kaşımaya başladı.huzursuz.ben de dermatologa götürdüm. O isilik olmuş atopik egzamaya donmuş dedi. Kortizonlu merhem verdi 3 gün sur geçer dedi. Gece uyuyamadı yavrum.kıvranıyor resmen gozumun önünde kaşıntıdan.abşsi var ama onda olmadı bole bi'şey. Bikgisi olan var mı? Bana yardım edecek biri

bildigim bebeklerde geçici bir durum. çok pis kaşınır lanet şey. ben 8 yıldır çekiyorum ellerimde çıkıyor sadece. genelde kortizonlu krem verirler zaten. o kasıntısını alır. nemli tutmak gerekir o bölgeyi. inşallah hemen geçer kuzunun ki

Merhaba. Geçti mi bebeğinizin hastalığı? Teşhis koydular mı? Atopit dermatit sanırım dediğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…