Bebeğim (Atv)

ben son bölümde emele çok sinir oldum.:kızgın: leylaya bunu yapmaya hakkı yoktu,sonuçta bütün bunları göze alarak kabul etti bebeği taşımayı.leylanın yalvarışı hala kulaklarımda valla bebeğimi geri ver,o benim bebeğim diye..sonuçta bu bi filim ama elimde olmadan o sahnede aladım ,dayanamadımm..:çok üzgünüm:

EMEL VE LEYLA...
ARTIK İKİSİ DE ‘UMUT’LU!

Leyla’nın mahkemede söyledikleri, Yavuz için tüm planları alt üst ediyor. Yavuz kendini affettirmenin peşinde ama Leyla, yaptıklarını bir bir yüzüne vuruyor. Üstelik bu durum Leyla’nın umurunda değil. Leyla’ya bu zor günlerinde en büyük destek Emel ve Selim’den geliyor. Emel ve Leyla Umut’la birlikte eski günlerdeki gibi bir aradayken, Yavuz tam anlamıyla dibe vuruyor. Umut’un birinci yaş gününde verilen partide Emel’in verdiği haber Leyla’yı çok mutlu ediyor.

alıntıdır

Leyla artık tek başına. Emel Yavuz’u unutturmak için elinden geleni yapıyor ama Leyla her şeyin farkında. Diğer taraftan, Cem’in hislerini dile getirmesi Leyla’ya büyük bir şok yaşatırken, Emel ve Selim bu ilişkiye onay veriyor. Hayat herkes için normale dönmeye başlamışken, bir anda ortaya çıkan tanıdık bir yüz her şeyi altüst ediyor ve Emel tüm bu yaşananları kaldıramıyor.

alıntıdır

ben de merak ediyorum nasıl bittiğini :sinifsinif: izliyordum diziyi ama sonra poff, kaçırdım :sinifsinif:

Son düzenleme:
Back
X