bebegim balgam yuzunden kusuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi COS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

COS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
31
1
36
35
İzmir
Arkadaslar kizim 9 aylik ve dort gundur gripli burunlari tikali nefes alamiyor bunun ardindan balgami oldu tam uc gunur yemegini yediriyorum hic bi sorun yok uyutacgim zaman iki dk sonra bi oksuruk durmaksizin ve ardindan kusuyor istelik cok kusuyor balgami yuzunden mi migdesi bulaniyor napicam nasil gecer bu balgam kac gun oldu hala ayni yatirmak istemiyorum bu yuzden boyle bisiyi yasayan varmi morelim cok bozuk boyle uykusunda kus kus nereye kadar yavrum cok da korkuyor tam uyurken bi anda oksurukle kustugu icin ayni seyi yasayan yada bununla ilgili bilgisi olan varsa lutfen yazsin simdiden tesekkurler

Arkadaslar kizim 9 aylik ve dort gundur gripli burunlari tikali nefes alamiyor bunun ardindan balgami oldu tam uc gunur yemegini yediriyorum hic bi sorun yok uyutacgim zaman iki dk sonra bi oksuruk durmaksizin ve ardindan kusuyor istelik cok kusuyor balgami yuzunden mi migdesi bulaniyor napicam nasil gecer bu balgam kac gun oldu hala ayni yatirmak istemiyorum bu yuzden boyle bisiyi yasayan varmi morelim cok bozuk boyle uykusunda kus kus nereye kadar yavrum cok da korkuyor tam uyurken bi anda oksurukle kustugu icin ayni seyi yasayan yada bununla ilgili bilgisi olan varsa lutfen yazsin simdiden tesekkurler

çocuğunu sıcak ortamda tutma,tıkalı buruna ve balgama en iyi gelen şey serin ve açık havadır
çocuğunu güzelce havaya göre giydir dışarı çıkar,1 saat temiz havayı solusun

ve uyumadan önce ayaklarının altına viks sür çorap giydir,nefesini açar

Son düzenleme:
Acik havayi bugun farkettim cok dogru soylemissiniz viks ise bugun bi arkadsim da soyledi fakat bi zarari olurmu diye dusundum cok ilginctir ki kucagimda bisi yok tam yataga birakiyorm basliyor oksurmeye ve ardindan kusmaya zaten kalin giydirmedigim halde cok terliyor basi falan sirilsiklam islatsan bu kadar olur boyle biside tam hastalik o ter de uzerinde kuruyor buz gibi gerci ben surekli uzerini degistiriyorum elimde bez kafasini siliyorum ama ne kadr da olsa tam olmuyor yani o ter uzerinde kuruyor bi sekilde peki bu arada balgami surekli yutuyor gidiyormudur yoksa yine icinde mi kaliyor cunku cikaramiyor daha tesekkurler

Ayni oksuruk ve kusmalar bizdede oldu. Odada hava nemlendiri i kullandim..
Govde ve sirtlarina karabniberli bal surdum yarim saat sonra ilik suyla sildim. Balgami attirdi. Ayaklarinin altina viks surdum gece yatmadan once.
Meyve cayi yada ihlamur yapip icine kucuk bir parca nar kabugu koydum ilininca icirdim biraz.
Uykuda kusmalar oluncada uyku oncesi pek yedirmedim. Uyannca yedirdim.
Cok gecmis olsun

öncelikle çok geçmiş olsun..umarum en yakın zamanda atlatrsınız ama bi dr görünsenz iyi olur zannedyorum..kusması sizinde dediğinz gibi balgam yüzünden.belki genz akıntısı da vardır..burunları tıkalı mı değil mi..yan yatrmaya özen göstern dediğinz gibi uykuda kusması tehlikeli olabilir allah korusun..hatta eğer yapablrsenz yüzüstü yatarsa daha rahat edeblr diye düşünyorum

2 yasindan once vicks cocuklara onerilmiyo
aslinda kusmasi iyi balagamini ya kusarak cikarir ya da kakasindan cikar demisti dr ben balgam oldugunda kusarsa seviniyorum vallahi enazindan rahatliyolar

Benim oğlum da hasta. Balgam dolu göğsü. 10 gün antibiyotik 3 gün iğneye rağmen düzelmedi. Kulak iltihabı var geçmiyor. En sonunda bugün kusmaya başladı. Bildiğin balgam kusuyor. Kakası da öyle. Doktor tahlil aldı. Bakalım ne dicek.
kbb doktoru da bademciklee iltihaplanmış dedi. 5 günlük iğne verdi. Oğlum 1.5 yaşında...
Antibiyotik kullanmadan ne yapabilirim. Tavsiyeleriniz var mı? Çok üzülüyorum. .

Back
X