Bebeğim beni sevmiyor mu?

babayeva_gunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
169
55
48
32
Merhaba meleklerim .umarımmiyisinizdir.. bebeğim 4aya geçti amamçok ağlıyor... ne kadar konuşmaya çalışıyorum oynatmaya çalışıyorun güldürmek neşeıendirmek istiyorum olmuyor.herkes bebeğinle konuş sev diyor amaa vallahi yapiyorum işe yaramıyor ne kucaklamam ne konuşmam ne oynatmam hep ağlıyor tesadüfen bazen gülüyor oda 1dakka... ben ne kadar güldürmeye çalışıyorum neler neler yapiyorum rutinler yapmak istyrm olmuyor çok moralim bozuk benim bebeğim anormalmi yoksa benmi kötü anneyim bilemedim :( çok üzgünüm ...o sakinleşmeyince bende kızıyorum bebeğe.... artık ağlamaktan öldqm... sevmiyor o beni:(

Olur mu kız öyle şey.. Hiç bi bebek annesi olan meleği sevmez mi? Benimki de 5 aylık. Görsen nasıl ciddi. Büyüyünce müdür olacaksa demek☺Belki senin yavrunun da mizacı ciddiyettir.ağlıyor demişsin demekki sıkıntısı var. Ağlamak,ağlayarak derdini anlatmak bebeklere verilmiş bi mucize. Kundak yapıyo musun yavrunu? Yapmıyosan yap bak çok işine yarayacak. Ilk bi kac dk ağlar belki tepki vermeye çalışır. Sabret,sakinleşecektir. Kundaklayınca al kucağına gezin evi,mutfakta aç davlumbazı☺evet davlumbaz bizim ponçik davlumbaz sesine bayılıyo,sevmezse elektirikli süpürge, sac kurutma makinesi dene hepsini.Belki de denedin. Müzik ac al kucagina hem dans edin hem şarkı söyle. Benim betbat sesimi bir tek oğlum beğeniyor mesela hersey yoluna girecektir. Üzme kendini. Unutma o senin üzüldüğünü de hissediyor. Sen mutlu ol o da olsun..Yavrun ve sana kocaman mutluluklar diliyorum. Sevgiler

Olur mu kız öyle şey.. Hiç bi bebek annesi olan meleği sevmez mi? Benimki de 5 aylık. Görsen nasıl ciddi. Büyüyünce müdür olacaksa demek☺Belki senin yavrunun da mizacı ciddiyettir.ağlıyor demişsin demekki sıkıntısı var. Ağlamak,ağlayarak derdini anlatmak bebeklere verilmiş bi mucize. Kundak yapıyo musun yavrunu? Yapmıyosan yap bak çok işine yarayacak. Ilk bi kac dk ağlar belki tepki vermeye çalışır. Sabret,sakinleşecektir. Kundaklayınca al kucağına gezin evi,mutfakta aç davlumbazı☺evet davlumbaz bizim ponçik davlumbaz sesine bayılıyo,sevmezse elektirikli süpürge, sac kurutma makinesi dene hepsini.Belki de denedin. Müzik ac al kucagina hem dans edin hem şarkı söyle. Benim betbat sesimi bir tek oğlum beğeniyor mesela hersey yoluna girecektir. Üzme kendini. Unutma o senin üzüldüğünü de hissediyor. Sen mutlu ol o da olsun..Yavrun ve sana kocaman mutluluklar diliyorum. Sevgiler
Teşekkürler cevapladığın için canim herşeu yapiyorum kundağıda hiiiiç sevmiyor dahafa şiddetli ağlıyor buzuki orhanin kolik bebek müzigi ile uyuor iki üç dans şarkısıda var ama günün 22saati ağlamak :/ neler yapiyorum mutlu olsun gulsun oynasin diye ama olmuyor ki canim artık ne diyelm başa gelen çekilir bebeğim o dayanmalıyım ama ona kızmaktanda üzülüyorum:/ ne zaman sakinleşir?

Ah canim ya hic sevmezmi asla oyle dusunme lutfen kimi bebek cok aglak oluyor benim ilk kizim oyleydi inan aglaya aglaya buyudu suan 11 yasinda hala ufacik biseyde aglar ikinci kizimda gule oynaya buyudu uyanir gulerdi pırtlar gulerdi halada oyle gulec bir cocuk :) simdi ucuncuyu daha cozemedim buda herseyden korkuyor hapsirsak sıcriyor azcik yuksek ses olsa sıçrıyor sen devam et oynamaya konusmaya mutlaka sana geri dönüsu olacaktir :)

Ah canim ya hic sevmezmi asla oyle dusunme lutfen kimi bebek cok aglak oluyor benim ilk kizim oyleydi inan aglaya aglaya buyudu suan 11 yasinda hala ufacik biseyde aglar ikinci kizimda gule oynaya buyudu uyanir gulerdi pırtlar gulerdi halada oyle gulec bir cocuk :) simdi ucuncuyu daha cozemedim buda herseyden korkuyor hapsirsak sıcriyor azcik yuksek ses olsa sıçrıyor sen devam et oynamaya konusmaya mutlaka sana geri dönüsu olacaktir :)

Allah bagislasin ne kadar imrendim size uç evlat ne güzel, benim bir kızım var üç çocuğum olmasını çok isterdim ama yaşım otuz kızım iki yaşında üçüncü ne zman olacaksa :)

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Konu sahibi arkadaşım benim kızım da memnuniyetsiz çok zor bir çocuk aklına gelen her aktivite ağlayarak halbuki nasıl da sabırlı bir insanım ama Allah cekebilene veriyor inan, binlerce kez sukurler olsun,evlat diye üzülen arkadaşlarimi görünce daha da sukredip onlara dua ediyorum ,ne yapalım bizimkiler de böyle çanları sağolsun ;)

Allah bagislasin ne kadar imrendim size uç evlat ne güzel, benim bir kızım var üç çocuğum olmasını çok isterdim ama yaşım otuz kızım iki yaşında üçüncü ne zman olacaksa :)

Konu sahibi arkadaşım benim kızım da memnuniyetsiz çok zor bir çocuk aklına gelen her aktivite ağlayarak halbuki nasıl da sabırlı bir insanım ama Allah cekebilene veriyor inan, binlerce kez sukurler olsun,evlat diye üzülen arkadaşlarimi görünce daha da sukredip onlara dua ediyorum ,ne yapalım bizimkiler de böyle çanları sağolsun :KK66:
Amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın kızını kardeşsiz bırakma ;) daha yaşın cok genc rabbim hayirli evlatlar nasib etsin

Of bilemedim şimdise ağlıyr artık koyuorum bir kenara ğlıyor zaten ne yapsam ağlıyor bende bir kenara bırakıyorum:/ artık elimden bişey gelmiyor

Konu sahibi arkadaşım benim kızım da memnuniyetsiz çok zor bir çocuk aklına gelen her aktivite ağlayarak halbuki nasıl da sabırlı bir insanım ama Allah cekebilene veriyor inan, binlerce kez sukurler olsun,evlat diye üzülen arkadaşlarimi görünce daha da sukredip onlara dua ediyorum ,ne yapalım bizimkiler de böyle çanları sağolsun :KK66:
Doğru. .. Ama insan yıpranıyor benim 21yaşım var :/ evden dışarı çıkamıyorum bunaldım eşimde bende birmirmzede vakit ayıramıyoz çok kötü bir süreç keşke uyusam uyan dığlmda 1yaşı olsa

Teşekkürler cevapladığın için canim herşeu yapiyorum kundağıda hiiiiç sevmiyor dahafa şiddetli ağlıyor buzuki orhanin kolik bebek müzigi ile uyuor iki üç dans şarkısıda var ama günün 22saati ağlamak :/ neler yapiyorum mutlu olsun gulsun oynasin diye ama olmuyor ki canim artık ne diyelm başa gelen çekilir bebeğim o dayanmalıyım ama ona kızmaktanda üzülüyorum:/ ne zaman sakinleşir?

Allah yardımcın olsun insallah canim.. sana bi kitap tavsiye etsem. Mahallenin en mutlu bebegi. Bu kitap ilk 4 ayımız da çok yardımcı oldu bize. Umarım senin ve bebegine de yardımcı olur. Dualarim seninle.. sevgiler

Merhaba meleklerim .umarımmiyisinizdir.. bebeğim 4aya geçti amamçok ağlıyor... ne kadar konuşmaya çalışıyorum oynatmaya çalışıyorun güldürmek neşeıendirmek istiyorum olmuyor.herkes bebeğinle konuş sev diyor amaa vallahi yapiyorum işe yaramıyor ne kucaklamam ne konuşmam ne oynatmam hep ağlıyor tesadüfen bazen gülüyor oda 1dakka... ben ne kadar güldürmeye çalışıyorum neler neler yapiyorum rutinler yapmak istyrm olmuyor çok moralim bozuk benim bebeğim anormalmi yoksa benmi kötü anneyim bilemedim :KK43: çok üzgünüm ...o sakinleşmeyince bende kızıyorum bebeğe.... artık ağlamaktan öldqm... sevmiyor o beni:KK43:
sevecen,şevkatli,yumuşak ses tonuyla şarkılar söyle ona canım böyle öpe öpe okşaya okşaya..yaptığına inanıyorum..bebekler kendisine kızılmasından hiç hoşlanmıyorlar,agresifleşiyorlar..sakinleşmemesinin sebebi gaz yada uyku,açlık problemleri olabilir..loş ışıklı bir oda onları çok rahatlatıyor..sana olumlu tepkiler vermesi için bir kaç ay daha gerekli..

Merhaba arkadaşlar
Benimde buna benzer bir sorunum var oğlum 7 aylıkken hastaneye girdim ve bir ay oğlumu giremedim hastanede kaldım suan oğlum 8 aylık ve ben hastanedeyken babaannesi baktı şimdi benim kucagimdaxken onu istiyor ve cok alışmış ..Bu durum beni çok uzuyor lutfen yorumlarınızı bekliyorum .tesekkürler

Merhaba arkadaşlar
Benimde buna benzer bir sorunum var oğlum 7 aylıkken hastaneye girdim ve bir ay oğlumu giremedim hastanede kaldım suan oğlum 8 aylık ve ben hastanedeyken babaannesi baktı şimdi benim kucagimdaxken onu istiyor ve cok alışmış ..Bu durum beni çok uzuyor lutfen yorumlarınızı bekliyorum .tesekkürler

sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım benim oğlum 2,5 yaşında bana git diyor babaannesine gidiyor hatta ona anne diyor ne yazıkki ben çalışıyorum babaannesi bakıyor sizin çocuğunuza babaannesi bakmayacaksa unutur üzülmeyin ama bakacaksa bişey diyemiyorum bende bu yüzden kreşe vermek istiyorum ama babası ve babaannesi verdirmiyor ne yazıkki

sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım benim oğlum 2,5 yaşında bana git diyor babaannesine gidiyor hatta ona anne diyor ne yazıkki ben çalışıyorum babaannesi bakıyor sizin çocuğunuza babaannesi bakmayacaksa unutur üzülmeyin ama bakacaksa bişey diyemiyorum bende bu yüzden kreşe vermek istiyorum ama babası ve babaannesi verdirmiyor ne yazıkki
Suan birlikte bakıyoruz benim hasta olmadan dolayi inşallah bu durum uzun surmez ben anaç bi insanım çocuğuma gozum gibi bakardim ben yokken babaannesi annesi olmuş sanki :((( inşallah bir çözüm bulursunuz sizde sağolun yorum icin

Merhaba arkadaşlar
Merhaba canim bende öyle olmuçtu sezeryandım diye bakamıyordum babama anneme alışmıştı ama sonra kendi evmize geldik yalnız kaldık ikimiz şimdi gözü bendem başkasını görmüyor... ama birazcada ağlaması geçse beno sevdiğini daha anlayacağm..sende bebeğini al uzaklaş sana kaynayacak sonra

Back
X