Bebeğim beni sevmiyor mu?

Benmkide aynı yemez içmez bi bebek. bende beslenme ve uykusuna bi çözüm bulamadm 5 aylık şimdi ye kadar çokdan bi rutine girmeliydi.kucağıma alıyorum etinden et kopmuş gibi ağlıo babası alınva hemen mayışıp susuo neden böle? artk annem iyiki kız deil hepden babacı olurdu seninki dio:anne:
Haaa bide 5 aylık bebek kaç saatte bi ne kadar ml mama almalı ne kadar uyumalı, ne kadar uyank kalmalııı.yardmm

Benmkide aynı yemez içmez bi bebek. bende beslenme ve uykusuna bi çözüm bulamadm 5 aylık şimdi ye kadar çokdan bi rutine girmeliydi.kucağıma alıyorum etinden et kopmuş gibi ağlıo babası alınva hemen mayışıp susuo neden böle? artk annem iyiki kız deil hepden babacı olurdu seninki dio:anne:
Haaa bide 5 aylık bebek kaç saatte bi ne kadar ml mama almalı ne kadar uyumalı, ne kadar uyank kalmalııı.yardmm
Benimki kız ama babadada durmuyor:) bence 150ml falan almalı 120 yaa ben 120 veryorim

Benmkide 7 sinde 4 ü dolduracak inş aynı bizim bebişler sennki 120 mi içio kaç saatte bi veriosn ek gıdaya geçtin mi :KK46:
Benmki anne sütü almadığı için ben geçmeyi düşünüyorum yavaştan acaba erken mi
Ben ne kadar geç versem iyi diyorum çunki çok verince mideside rahatsiz oluyor devamlı kusuyor ağlıyor 3saatden bir veriyorym bazen hiç istemiyor 4saatden bir de veriyorum bazende o kdr ağlıyorki aç sanıyorum 2saatden bir veriyorum:) ek gıda daha veemiyorum.. sütle beslemeyi aklıma koydum insan aklına ne koysa onu yapiyor..bana dr ek gida ver sütün az demişdi ama kulak asmadım direndim ve süt verdim eskiden azdı ama sonra artdı sevgim sütü artırdı:) ve artık hiç bişey içmiyor yalnz süt... eskiden şekerli suda veryirodum :( ama artık içmiyor şükür

Benmkide 7 sinde 4 ü dolduracak inş aynı bizim bebişler sennki 120 mi içio kaç saatte bi veriosn ek gıdaya geçtin mi :KK46:
Benmki anne sütü almadığı için ben geçmeyi düşünüyorum yavaştan acaba erken mi
Bence ek gıdaya daha erken ben duydugum ve gördügüm üzere 6ayinda başlanıyor mama püre falan vermeye

Of bilemedim şimdise ağlıyr artık koyuorum bir kenara ğlıyor zaten ne yapsam ağlıyor bende bir kenara bırakıyorum:/ artık elimden bişey gelmiyor

Bebeğiniz i
Of bilemedim şimdise ağlıyr artık koyuorum bir kenara ğlıyor zaten ne yapsam ağlıyor bende bir kenara bırakıyorum:/ artık elimden bişey gelmiyor
Bebegin hayirli ugurlu olsun. Hicbir saglik sorunu olmadığından eminsen aglama sebebi belki gaz olabilir. Bazi bebekler agir kolik oluyor. Ben de uc tane kuzu büyütüyorum. Ilk bebekte hersey mukemmel olsun, mutlu sakin bir bebek olsun yoksa ben iyi anne sayilmam gibi hissediyor, ya da bir yerde yanlis yaptığını düşünüyor insan. Oysa olay oyle degil. Bebek gibi aglama diye boşuna dememişler. Bebekler ağlar. Karnı tok, gazini cikarmis, alti temiz ve biraz gezme saati yaptiysaniz sen elinden geleni yapmış sayılırsın. Ama aglasa ve bazen bu sana stres ve başağrısı verse de onu yalnız bırakmaman daha iyi. Bu en fazla bir iki ay daha sürecek ama bu bebekligi bir daha geri gelmeyecek. Hem hangi insan, bebek bile olsa aglarken kendisine sarılan birini hele ki annesini istemez. Ne anlar diye dusunulebilir ama bugun bizim onlara gosterdigimiz sefkat ve merhamet yarin karakterlerinde yansıma olarak geri donecek. Sırf bir sekilde bir sebepten cok agliyor diye onu bu sefkatten mahrum birakmak istemezsin. Biliyorum bu dile çok kolay, yapması zor ama emin ol mükafatı cok güzel olacak. Hem bir sure sonra senin kokun onu sakinlestirecek. Belki kulaklıkla müzik dinleyip bir yandan da o şarkıyı ona soyleyebilirsin. Boylece sesi senin başını ağrıtmaz :) Ben cok ağladıklarında geceler ya da gündüzler boyu ayakta gecirdiğimizde hep soyle dusundum. "Eger evlat sahibi olmanin, hele hele saglikli bir evlat sahibi olmanin bedeli buysa ödeyecegiz tabii ki. Kim bakacak, komşu gelip bakacak değil ya wizard hanim kalk hadi dedim" Eşimin sirasi geldiginde bunu eşime de uyarlayip soyledim :D
Oyle cabuk geciyor ki bu zamanlar inanamayacaksin. Mis kokusunu, minicik ellerini ozleyeceksin.
Kolay gelsin. Sevgiler.
PS: Sicak su torbasına sıcak ilik su koyup karnına ayaklarına koymak bizimkilere cok iyi geliyordu. gaz damlaları, birkac cay kasigi rezene cayi da faydasını gorduklerimizden.

Ben ne kadar geç versem iyi diyorum çunki çok verince mideside rahatsiz oluyor devamlı kusuyor ağlıyor 3saatden bir veriyorym bazen hiç istemiyor 4saatden bir de veriyorum bazende o kdr ağlıyorki aç sanıyorum 2saatden bir veriyorum:) ek gıda daha veemiyorum.. sütle beslemeyi aklıma koydum insan aklına ne koysa onu yapiyor..bana dr ek gida ver sütün az demişdi ama kulak asmadım direndim ve süt verdim eskiden azdı ama sonra artdı sevgim sütü artırdı:) ve artık hiç bişey içmiyor yalnz süt... eskiden şekerli suda veryirodum :KK43: ama artık içmiyor şükür
canım çocuklara bir yaşından önce süt,heleki şeker verilmiyor.süt gaz yapar ,ayrıca demir eksikliği yapar..ayrıca ek gıdaya en erken 5,5 aylıkken geçmelisin yavaştan..ne kadar geciktirirsen bebekte gelişim geriliği olur.tabii bu ek gıdaya geç geçiş,demir eksikliği zekayı da olumsuz etkiliyor..çok şaşırdım doğrusu..acaba yanlış mı anladım anne sütünden mi bahsediyorsun,inek sütünden mi

canım çocuklara bir yaşından önce süt,heleki şeker verilmiyor.süt gaz yapar ,ayrıca demir eksikliği yapar..ayrıca ek gıdaya en erken 5,5 aylıkken geçmelisin yavaştan..ne kadar geciktirirsen bebekte gelişim geriliği olur.tabii bu ek gıdaya geç geçiş,demir eksikliği zekayı da olumsuz etkiliyor..çok şaşırdım doğrusu..acaba yanlış mı anladım anne sütünden mi bahsediyorsun,inek sütünden mi
Anne sütünden bahsediyor bence

Bebeğiniz i

Bebegin hayirli ugurlu olsun. Hicbir saglik sorunu olmadığından eminsen aglama sebebi belki gaz olabilir. Bazi bebekler agir kolik oluyor. Ben de uc tane kuzu büyütüyorum. Ilk bebekte hersey mukemmel olsun, mutlu sakin bir bebek olsun yoksa ben iyi anne sayilmam gibi hissediyor, ya da bir yerde yanlis yaptığını düşünüyor insan. Oysa olay oyle degil. Bebek gibi aglama diye boşuna dememişler. Bebekler ağlar. Karnı tok, gazini cikarmis, alti temiz ve biraz gezme saati yaptiysaniz sen elinden geleni yapmış sayılırsın. Ama aglasa ve bazen bu sana stres ve başağrısı verse de onu yalnız bırakmaman daha iyi. Bu en fazla bir iki ay daha sürecek ama bu bebekligi bir daha geri gelmeyecek. Hem hangi insan, bebek bile olsa aglarken kendisine sarılan birini hele ki annesini istemez. Ne anlar diye dusunulebilir ama bugun bizim onlara gosterdigimiz sefkat ve merhamet yarin karakterlerinde yansıma olarak geri donecek. Sırf bir sekilde bir sebepten cok agliyor diye onu bu sefkatten mahrum birakmak istemezsin. Biliyorum bu dile çok kolay, yapması zor ama emin ol mükafatı cok güzel olacak. Hem bir sure sonra senin kokun onu sakinlestirecek. Belki kulaklıkla müzik dinleyip bir yandan da o şarkıyı ona soyleyebilirsin. Boylece sesi senin başını ağrıtmaz :) Ben cok ağladıklarında geceler ya da gündüzler boyu ayakta gecirdiğimizde hep soyle dusundum. "Eger evlat sahibi olmanin, hele hele saglikli bir evlat sahibi olmanin bedeli buysa ödeyecegiz tabii ki. Kim bakacak, komşu gelip bakacak değil ya wizard hanim kalk hadi dedim" Eşimin sirasi geldiginde bunu eşime de uyarlayip soyledim :KK70:
Oyle cabuk geciyor ki bu zamanlar inanamayacaksin. Mis kokusunu, minicik ellerini ozleyeceksin.
Kolay gelsin. Sevgiler.
PS: Sicak su torbasına sıcak ilik su koyup karnına ayaklarına koymak bizimkilere cok iyi geliyordu. gaz damlaları, birkac cay kasigi rezene cayi da faydasını gorduklerimizden.
Ne güzel anlatmışssınız çok sağolun

Anne sütü

Arkadaşlar ben de nasıl anlatsam bilmiyorum ama bende de psikoloji kalmadi kızım 3 yaşında ben çalışıyorum çalışmaya başladığımda beş buçuk aylıktı o zamandan beri babaanne bakıyor hiç bana düşkün bir çocuk olmadı zaten eve geç geliyorum yorgun okuyorum ama ilgilenmeye çalışıyorum yine de kişisel bakımı vs olsun hiç aksatmadım oyun oynamaya çalışıyorum elimden geldiğince neyse zaten önceden de beni hiç takmıyordu arada bir kanı kaynar sarılırdı dünyalar benim olurdu ama son zamanlarda iyice azıttı işi bir şeyi olsa babaanneyi babayı çağırıyor ben gittigimde "giiittttttt" diye bağırıyor yanına gelmiyor vs kendi annem çocukla çocuk olma normal geçer diyor ama nasıl zoruma gidiyor anlatamam o oyle yaptikca iyice sinirli bir insan oldum kiziyorum elimde degil hakim olamiyirum sabret diyorum yok ne yapacağım bilmiyorum psikolojim iyice bozuldu zamanla gecer mi yoksa daha mi kotu olacak bu belkrsizlik bile beni cok bunaltiyor

Back
X