- 21 Şubat 2018
- 8
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yaseminaycibin
-
Ağır metalden maksat nedr onu anlayamadım tam olarak sakin bir bebek aslinda ama bir seyi isterken falan surekli ağlıyo her seyi biliyo anliyo yapilmasi gereken şekilde yapacagini da farkinda ama ilerleme hic yokMerhaba benzer bir durumu daha yeni atlattım kızım 17 aylık 12. Aya kadar hızlı ilerleme kaydeden en az 20 kelime söyleyen sürekli sarılan küp dizen aktif çocuk 12. Ayda aşılarını vurdurduktan sonra sadece 3 gün içinde tamamen içe kapanık asla konuşmayan oyun oynamayan sarılmayan kucakta durmayan sadece amugurimi kedisini tutup oturan uyuyan ve az yemek yiyen bir çocuğa dönüştü geçer sanırım dedim ama obsesif tavırlar sergilemeye başladı tekrarlayan hareketler ışığa öfke hırçınlık sürekli yalnız kalma isteği eklendi araştırmaya başladım ağır metallerin etkileri olarak bu davranışlar karşıma çıktı hemen ağır metal detoxuna başladık ortamı tamamen ona göre ayarladık yavaş yavaş ona yaklaşmaya başladık iki ay süresinin sonucunda kızım yine eski haline döndü konuşan oynayan ama bu seferde kaygı bozukluğu yaşamaya başladı sürekli beni yanında istiyor uyumak İstemiyor sabah işe göndermek İstemiyor küçük bir ilaç takviyesi yaptık çok şükür onu da atlattık şimdi herşey yolunda şükür. Artık kızıma içinde ağır metal bulunduran hiç birşeyi yapmıyorum vermiyorum
Merhaba benzer bir durumu daha yeni atlattım kızım 17 aylık 12. Aya kadar hızlı ilerleme kaydeden en az 20 kelime söyleyen sürekli sarılan küp dizen aktif çocuk 12. Ayda aşılarını vurdurduktan sonra sadece 3 gün içinde tamamen içe kapanık asla konuşmayan oyun oynamayan sarılmayan kucakta durmayan sadece amugurimi kedisini tutup oturan uyuyan ve az yemek yiyen bir çocuğa dönüştü geçer sanırım dedim ama obsesif tavırlar sergilemeye başladı tekrarlayan hareketler ışığa öfke hırçınlık sürekli yalnız kalma isteği eklendi araştırmaya başladım ağır metallerin etkileri olarak bu davranışlar karşıma çıktı hemen ağır metal detoxuna başladık ortamı tamamen ona göre ayarladık yavaş yavaş ona yaklaşmaya başladık iki ay süresinin sonucunda kızım yine eski haline döndü konuşan oynayan ama bu seferde kaygı bozukluğu yaşamaya başladı sürekli beni yanında istiyor uyumak İstemiyor sabah işe göndermek İstemiyor küçük bir ilaç takviyesi yaptık çok şükür onu da atlattık şimdi herşey yolunda şükür. Artık kızıma içinde ağır metal bulunduran hiç birşeyi yapmıyorum vermiyorum
Ağır metalden maksat nedr onu anlayamadım tam olarak sakin bir bebek aslinda ama bir seyi isterken falan surekli ağlıyo her seyi biliyo anliyo yapilmasi gereken şekilde yapacagini da farkinda ama ilerleme hic yok
Canim gecmis olsun da mazur gor neyde agir metal varmis?? Neyi cocuga gore organize ettiniz??
Merhaba oğlunuz artik ismine bakıyor mu benim de oğlum cani isterse bakar cani istemezse bakmaz ondan soruyorumMerhabalar, benim oglum da yapmak istedigi seylere konstantre olup diger hic bir seyle ilgilenmez. Adini soyledigimizde isterse bakar, istemezse bakmaz ki neredeyse 3 yasinda olmak uzere. 2 yasina gelene kadar da tek tuk kelimesi vardi ama renkler, sayilar ve sekiller dahil olmak uzere her seyi eliyle gosterirdi. 28 aylikken krese baslattik. İki ay icinds konusmasi inanilmaz ilerledi. Onlarca sarki ogrendi. Aniden 4-5 kelimelik cumleler kurmaya basladi ve en onemlisi daha ilimli daha rahat bir cocuk oldu. Tabi iki yas civari ani huy degisiklikleri de olabilir. Bunu da gozardi etmeyin. Gecici bir donem de olabilir.
Hayır canm isine2 gelirse bakıyo ilgisini ceken bir durum vars bakar digwr türlü canı isterse bakıyo ama her seyi anlıyoMerhaba oğlunuz artik ismine bakıyor mu benim de oğlum cani isterse bakar cani istemezse bakmaz ondan soruyorum
Şuan kaç yasında cnmHayır canm isine2 gelirse bakıyo ilgisini ceken bir durum vars bakar digwr türlü canı isterse bakıyo ama her seyi anlıyo
21 aylik şu andaŞuan kaç yasında cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?