Bebegim beni takmıyor

Yaseminaycibin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
8
1
1
32
Merhaba anneler size bir sorum olacak bebegim erken doğumla 35.haftada dogdu 10 gun kuvezde kaldı gelişimi kilo alimi boy uzamadi gayet iyi şu anda 20 aylık 13 aylikken yürüdü anne,baba,birak beni, su, mama, falan bu tarz seyler soyluyordu son bi kaç aydr hic bir sey demiyor ve benmle göz teması kurmuyor bi seyler öğrenmeye çabalamıyor öğrenmek istemiyor kucagimdan hemen kalkıp gidiyo ve işini ağlayarak hallettiriyo yapmamaya çalışıyorum her ağladığında dediklerini baska seylere dikkatini vermeye çabalıyorum etrafimdaki insanlar bu neden konuşmuyorum ilgisiz falan diyorlar takmamaya çalışsam da olmuyo bunu farkettim bu durumda olan anneler var mı acaba endiselenmelimiyim

Merhaba benzer bir durumu daha yeni atlattım kızım 17 aylık 12. Aya kadar hızlı ilerleme kaydeden en az 20 kelime söyleyen sürekli sarılan küp dizen aktif çocuk 12. Ayda aşılarını vurdurduktan sonra sadece 3 gün içinde tamamen içe kapanık asla konuşmayan oyun oynamayan sarılmayan kucakta durmayan sadece amugurimi kedisini tutup oturan uyuyan ve az yemek yiyen bir çocuğa dönüştü geçer sanırım dedim ama obsesif tavırlar sergilemeye başladı tekrarlayan hareketler ışığa öfke hırçınlık sürekli yalnız kalma isteği eklendi araştırmaya başladım ağır metallerin etkileri olarak bu davranışlar karşıma çıktı hemen ağır metal detoxuna başladık ortamı tamamen ona göre ayarladık yavaş yavaş ona yaklaşmaya başladık iki ay süresinin sonucunda kızım yine eski haline döndü konuşan oynayan ama bu seferde kaygı bozukluğu yaşamaya başladı sürekli beni yanında istiyor uyumak İstemiyor sabah işe göndermek İstemiyor küçük bir ilaç takviyesi yaptık çok şükür onu da atlattık şimdi herşey yolunda şükür. Artık kızıma içinde ağır metal bulunduran hiç birşeyi yapmıyorum vermiyorum

Ağır metalden maksat nedr onu anlayamadım tam olarak sakin bir bebek aslinda ama bir seyi isterken falan surekli ağlıyo her seyi biliyo anliyo yapilmasi gereken şekilde yapacagini da farkinda ama ilerleme hic yok

Canim gecmis olsun da mazur gor neyde agir metal varmis?? Neyi cocuga gore organize ettiniz??

Merhabalar, benim oglum da yapmak istedigi seylere konstantre olup diger hic bir seyle ilgilenmez. Adini soyledigimizde isterse bakar, istemezse bakmaz ki neredeyse 3 yasinda olmak uzere. 2 yasina gelene kadar da tek tuk kelimesi vardi ama renkler, sayilar ve sekiller dahil olmak uzere her seyi eliyle gosterirdi. 28 aylikken krese baslattik. İki ay icinds konusmasi inanilmaz ilerledi. Onlarca sarki ogrendi. Aniden 4-5 kelimelik cumleler kurmaya basladi ve en onemlisi daha ilimli daha rahat bir cocuk oldu. Tabi iki yas civari ani huy degisiklikleri de olabilir. Bunu da gozardi etmeyin. Gecici bir donem de olabilir.

Ağır metalden maksat nedr onu anlayamadım tam olarak sakin bir bebek aslinda ama bir seyi isterken falan surekli ağlıyo her seyi biliyo anliyo yapilmasi gereken şekilde yapacagini da farkinda ama ilerleme hic yok

Sizin ki belki dönemsel bir durum olabilir. Bu dönemde bebeklerin benlik kavramı oldukça hakim oluyor ağır metallerden kastım alimünyum cıva gibi maddeler beyni olumsuz etkiliyormuş

Canim gecmis olsun da mazur gor neyde agir metal varmis?? Neyi cocuga gore organize ettiniz??

Yaptığım araştırmalar sonucu aşılar da ağır metaller olduğunu öğrendim prospektüslerinde hepsi yazıyor hatta yan etkilerinde yaşadığımız sıkıntıların bile çoğu yazıyor çocuklarda huzursuzluk hırçınlık uyku bozukluğu dikkat eksikliği gibi şeyler. K vitamininin içinde kezzabın bileşikleri bulunuyormuş. İlaçlar deseniz zaten içinde malesef olmayan yok. Biz koyu yeşil bitkilerle detox uyguladık. Televizyonu hayatımızdan çıkardık evde her zaman klasik müzik yada folk tarzı müzik çaldı. Oyuncaklarını mümkün olduğunca ahşap ve onu heyecanlandıracak şeylerden seçtik her gün evimizde mutlaka anne baba çocuk olarak birlikte vakit geçirdik kızımız ne oynamak isterse o telefon tv kesinlikle olmadı başka şeylerden konuşmadık sadece ona odaklandık. Kitaplardan hayvanları gösterip seslerini çıkardık mesela yada küplerini dizmek artık cazip gelmediğinde sepetine basket yaptık balon şişirip üzerine oturarak patlattık bir sürü şey üretmeye çalıştık mutlaka her gece birlikte yatağa girdik. Bu tarz şeylerle oldukça ilerleme kaydetti

Merhaba oğlunuz artik ismine bakıyor mu benim de oğlum cani isterse bakar cani istemezse bakmaz ondan soruyorum

Merhaba oğlunuz artik ismine bakıyor mu benim de oğlum cani isterse bakar cani istemezse bakmaz ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…