Bebeğim benimle kal..

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
daha varmısın bilmiyorum.ama varmışsın gibi davranıyorum.o kadar özledimki seni.artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.neden herkes hamile niye bu kadar çok doğum oluyor etrafımda.niye herşey bu kadar gözüme batıyor.neden başkasının çocuklarının boynunu ensesini kokluyorum.sende öylemi kokacaksın yavrum?elim karnımda sen daha bir su tanesi kadarsın veya hiç yoksun.ama ben varmışsın gibi davranıyorum.ne olur bebeğim tutun annene kal benimle.seni çok istiyorum ve çok bekliyorum..seni çok seviyorum..anneni üzme...:emir_bebek:

mersinli cok ama cok üzgünüm bende buğün kahverengi bir leke biraz kan geldi mahvoldum hıçkıra hıçkıra saatlerce agladım benim yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasın cok zor mersinli sen bana müjdeli haberi verirsin imş. 6 ocak da

mersinli cok ama cok üzgünüm bende buğün kahverengi bir leke biraz kan geldi mahvoldum hıçkıra hıçkıra saatlerce agladım benim yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasın cok zor mersinli sen bana müjdeli haberi verirsin imş. 6 ocak da

ben geçen sefer kanamam olmasına rağmen pozitif çıktı.üzülme canım inanki problem değil lekelenme.

canım okadar guzel yazmıssınkı cok duygulandım ınsallah bebegın senınledır ınsallah annesıne sımsıkı tutunmustur hayırlı haberını alırız ınsallah

o kadar duygu dolu , o kadar duru ve bir o kadar hepimizin yaşadığı ki yazdıkların , tüylerim diken diken , boğazım düğüm düğüm oldu .. dilerim siz de en yakın zamanda mucizenizi alır kolarınıza soluksuz kalana dek içinize çekersiniz boynunun kokusunu ..
ama aynı işlemi gıdı için yapmayın olur mu ;0)
sevgilerimle , dualarım sizinle ..

telaş yapma canım , ben resmen regl oldum sandım , ama test yaptırdık pozitif çıktı , ikizlerime hamileymişim .. Rabbim birinin dünyaya gelmesini uygun gördü , tosbaaam oldu 5 ay 14 günlük ..
dilerim sizler de en yakın zamanda kucaklarsınız mucizelerinizi :Saruboceq:

canim benim ne güzel duygularini yaziya döktün,senin yasadinin aynisini bizlerde yasiyoruz o duyguyu cok iyi anlyiorum bende bi negatif sonuc aldim ama pesssss etmedim subatda inici denemem icin türkiyeye gelcem ve bu defa cok inatciyim bebisimle geri döncem insallhhhhhhh

ıns canım hepimiz özlemle beklemedeyiz ıns bu hafta bırsuru bebıs haberıyle bu topikler dolup tasıcak mutlulugumuzu hep bırlıkte paylasıp kat kat artırıcaz allahın ıznıyle....

Allahım gönlüne göre versin inş cnm isteyen dileyen tüm arkadaşlarımıza bu duyguyu tattırsın inş

merfsınlı sen bı test alcaktın hanı ne oldu o bende onun bı benzerını gordum 20ml/un hassaslıgında ılıskıden 7gun sonra tesbıt edıomus ama 20 tl ydı almadım.ben zaten yarın kan testı verıcem ıns...

ebi ben alamadım çünkü eşim bütün nöbetçi eczaneleri dolaştı ve bulamadı.aynı şeyi söylüyoruz galiba benim dediğimde ilişkiden 7 gün sonra çıkartıyor.oda bulamamış diğer idrar testinden almış tabi sonuç negatif ama kafama takmadım normal hassas olmayan idrar testlerinde çok geç çıkıyor.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bu kadar duayla sırtım yere gelmez benim.bebeğim benimledir.size müjdeli haberlerimi veririm umarım.iyiki varsınız.yanlız olmadığımı bilmek rahatlatıyor

Back
X