bebegim benimle kalicak mi

Bigaripyolcu

Baharım geldi, göz aydınlığım, her şeyim...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1.679
2.914
133
Arkadaslar bunu yasayan duyan bilen varsa lutfen yazsin cok ihtiyacim var azicik umuda.5+2 gunluk gebeyim sali gunu beta 1400ken dun 1700 olmus.keseyi gormek için geldik dunyam basima yikildi.kese gorundu 5.32mm lik ama hcgnin dusuklugu sagliksiz gebe oldugunu gosteriyormus.ama kese normal keseye benziyor yeri de guzel dedi.suan fakultede yatıyorum yarini bekliyorum kader anı...daha once bi dusugum var kan sulandirici igne kullaniyorum.boyle bisi yasayip daha sonra gebeligi saglikli sekilde devam eden var mi.dualarinizi bekliyorum...

Seni üzmek istemem ama hcg çok az artmış salı günü 1400 se perşembe 2800 cumartesi 5600 olması gerek sen cuma günü bakmışsın en az 4500 olması lazımdı benim hcg degerımde iki katına çıkmıyordu % 85 artıyordu dr yeterli ama büyük ihtimalle sağlıksız dedi ve dün kürtaj oldum malesef 7+1 bebegimide gördüm ama gelişimi durmuş umarım seninki benimki gibi olmaz

Seni üzmek istemem ama hcg çok az artmış salı günü 1400 se perşembe 2800 cumartesi 5600 olması gerek sen cuma günü bakmışsın en az 4500 olması lazımdı benim hcg degerımde iki katına çıkmıyordu % 85 artıyordu dr yeterli ama büyük ihtimalle sağlıksız dedi ve dün kürtaj oldum malesef 7+1 bebegimide gördüm ama gelişimi durmuş umarım seninki benimki gibi olmaz

Evet farkindayim ben de malesef oyle olma ihtimali cok yuksek.cok uzgunum:( sanada geçmiş olsun

Benim her şey normaldi birden kese bozuldu bebekte görünmedi hiç pazartesi kürtaj olacağım malesef ☹️6+1 şuan ama kese düzensiz iki farklı doktorda alınmalı dedi.

Benim her şey normaldi birden kese bozuldu bebekte görünmedi hiç pazartesi kürtaj olacağım malesef ☹️6+1 şuan ama kese düzensiz iki farklı doktorda alınmalı dedi.

Cok üzüldüm canm.inan hicbi seyin garantisi yok.ama basta olmasi daha iyi ilerde olacagina.sagliksiz bir embriyo demekki.sanirim benimki de oyle.Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin sabir versin bize

Cok üzüldüm canm.inan hicbi seyin garantisi yok.ama basta olmasi daha iyi ilerde olacagina.sagliksiz bir embriyo demekki.sanirim benimki de oyle.Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin sabir versin bize
Amin canım tek tesellim o ama yinede çok üzülüyorum. İnşallah senin düzelir. Allah tan gelip yine ona gidiyoruz işte elimizden bir şey gelmiyor ☹️

Canim hcg çıktı daha da dusmus.kese desen buyuyor ben hic bisi anlamadm.bi sure daha bekleyip alcaklar bebeğimi sanirim

Allahım acil şifalar versin hakkında neyse hayırlısı o olsun. 2 düşüğüm var benimde kan sulandırıcı iğneleri kullanıyorum bende. Umut vermek gibi olsun istemiyorum bende çok zor yollardan geçtim. Senin durumuna benzerdi şuan 33 haftalık olduk. Erken doğum riski ve kilo almayan bebeğim var. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ne zormuş ah ahh

Allahım acil şifalar versin hakkında neyse hayırlısı o olsun. 2 düşüğüm var benimde kan sulandırıcı iğneleri kullanıyorum bende. Umut vermek gibi olsun istemiyorum bende çok zor yollardan geçtim. Senin durumuna benzerdi şuan 33 haftalık olduk. Erken doğum riski ve kilo almayan bebeğim var. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ne zormuş ah ahh

Amin canim hayirlisi.insaallah benim bebegim de canlanir insaallah hayirlisiyla

Canim hcg çıktı daha da dusmus.kese desen buyuyor ben hic bisi anlamadm.bi sure daha bekleyip alcaklar bebeğimi sanirim
Kesenin içinde bebek göründü mü peki ? Eğer bebek varsa iyi durum bence. Bende hiç bebek görünmedi mesela hcg ve kese büyümesi oluyordu hemde bende anlamadım bir şey. Ama mesela bir arkadaşımda kese bozuktu şekil olarak alacaklardı sonra bebek oluşmuş içinde. Doktor bebek oluştuysa sıkıntı yok kesenin bir önemi kalmadı demiş. Okuduğum araştırmalara göre her kadının hamileliğş ve hcg değerleri kendine özel diyor. Doktor bir şey demedi mi?

Back
X