bebegim benimle kalicak mi

Maceramin nasil bittiğini merak edenlere...kotu sonla bitti.bugun kurtaj oldum.bebegimin kalp atisi durmus.bir haftadan fazladir kanamam vardi zaten en sonunda adet kanamasina donustu.agrilara dayanamadm geldk kurtaja aldilar.Allah bir daha yasatmaz insaallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder bize de.hcg kese gelisimini etkiliyor her ne kadar bebek buyuse de kese cok yavas buyuyordu.bize keseyi gordukten sonra hcgyi onemsemeyin dediler ama sanirim onemliydi...her sey Allah tan

Böyle düşünmen bile mükemmel canım bnm Rabbimize yönelicez

Maceramin nasil bittiğini merak edenlere...kotu sonla bitti.bugun kurtaj oldum.bebegimin kalp atisi durmus.bir haftadan fazladir kanamam vardi zaten en sonunda adet kanamasina donustu.agrilara dayanamadm geldk kurtaja aldilar.Allah bir daha yasatmaz insaallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder bize de.hcg kese gelisimini etkiliyor her ne kadar bebek buyuse de kese cok yavas buyuyordu.bize keseyi gordukten sonra hcgyi onemsemeyin dediler ama sanirim onemliydi...her sey Allah tan
Çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun. Dediğin gibi hcg çok önemli yaa

Çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun. Dediğin gibi hcg çok önemli yaa

Oyleymis canim doktorlar bu degere kalp atimina inanamadigi icin hcg onemli degl artik, cok dogru cikmamistr diyip durdular.yapcak bisi de yoktu hcg dis mudahale ile yukselmiyor ne yazikki.takdiri ilahi vardir bir hikmet.kalp atimi bile mucizeydi ustune bide bebegimi gorduk olusmustu yani.buraya kadarmis iyi direndi yavrum:KK200::KK46:

Yeni okudum inan o kadar umut verici ilerleyerek okudum ki dedim mucize bu. Sonrasinda uzucu hemde cok. Allah her seyde bir hayri verir inancina tutnmaya calisiyorsun belli ve cokta iyi yapiyorsun. Ben gecen yil ocak ayinca 8. Haftalik bebegimin kalbi durmasiyla kurtaj oldum. Simdi yine hamileyim. Cok zor sinavlardan geciyorum omuzlarimda bambaska bir yuk tasiyorum. Herkesin sinavi ayri. Allah tez zamanda kucağını doldursun hayirlisiyla. Cok yakin bir arkadasimin yasadiklarini animsadim yasadiklarinda ve uzuldum. Gece vakti dua etmek en guzeli. Her karanligin sonunda aydinligi gosteren Allah a hamd olsun.

Yeni okudum inan o kadar umut verici ilerleyerek okudum ki dedim mucize bu. Sonrasinda uzucu hemde cok. Allah her seyde bir hayri verir inancina tutnmaya calisiyorsun belli ve cokta iyi yapiyorsun. Ben gecen yil ocak ayinca 8. Haftalik bebegimin kalbi durmasiyla kurtaj oldum. Simdi yine hamileyim. Cok zor sinavlardan geciyorum omuzlarimda bambaska bir yuk tasiyorum. Herkesin sinavi ayri. Allah tez zamanda kucağını doldursun hayirlisiyla. Cok yakin bir arkadasimin yasadiklarini animsadim yasadiklarinda ve uzuldum. Gece vakti dua etmek en guzeli. Her karanligin sonunda aydinligi gosteren Allah a hamd olsun.

Amin canim mucizeydi ama gitti iste.Allah saglikli hayirli evlatlar versin.sen de sag salim bebegini kucağına alirsin insaallah.bende ise pihtilasma var aslinda bu engel degil bence cok fazla pihtilasma olan kisi var igne kullanarak doguma kadar goturuyorlar gebeliklerini.ama bana kismet olmadi iste insaallah baska bi sknti yoktur sadece odur da bi sonraki tutar...:( çift rahimi hic duymadim aman dikkat et az kalmis senin Allah korusun yavrulari acilarini gostermesin...

Amin canim icimden bi ses seni taniyorum diyor ama bi yandanda yok o kadar uyenin icinde nasil denk gelelim diyor :110: konyalimisin sen

Back
X