Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3,5 aylik bebegim var,ise basladigim icin sutumu sagip gunde bir kere biberonla sut veriyordum ,bir hafta once basladim,fakat bebegim artik gogsumu emmek istemiyorr,ne yapmaliyim gogsumu almasi icin ,,lutfen yardim edin?? Aglasa da gogsumu alana kadarsaatlerce ugrasmali miyimm
3,5 aylik bebegim var,ise basladigim icin sutumu sagip gunde bir kere biberonla sut veriyordum ,bir hafta once basladim,fakat bebegim artik gogsumu emmek istemiyorr,ne yapmaliyim gogsumu almasi icin ,,lutfen yardim edin?? Aglasa da gogsumu alana kadarsaatlerce ugrasmali miyimm
Biberondan alakasız da olabilir bebekler 3-4-5 aylık dönemde memeyi reddedebiliyor. 15 gün kadar sürebilir, sakin vazgeçme.
Uyurken ver, yorulunca ver, vazgeçme. Boynuna bir kolye tak onunla oynarken emzir.
Facebook ta emziren anneler diye bir grup var, herhangi bir ürün vs tanıtımı yok, anneler birbirine çok yardımcı oluyor gerçekten faydali da oluyor. Oraya üye olup oradan yardım alabilirsin.