Bebeğim bir yaşında ve ben hamileyim !!!!!şoktayım

ahbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
5
0
36
İstanbul
Bebeğim bir yaşında ve ben hamileyim.Evde yaptığım testlerde pozitif çıktı..ne yapacağımı bilmiyorum..ne hissedeceğimi bilmiyorum...mutluyum ve mutsuzum...

Sakın bedbin olmayın ikiz gibi büyürler:).Bu harika bir haner bence:).İlk bebeğiniz ikiz olsaydı büyütecekdiniz

İyi anne olabilir miyim acaba. İkisini birden idare temek , İhtiyaçlarına karşılık verebilmek zor olacak..

ben de hazırlıksız yakalandım.3yaşında ikizlerim ve 2.5 aylık hamileyim hala alışamadım hayat güzel gelmiyor.

bence çok güzel kardeşiminde çocuklarının arasında15ay var negüzelikiz gibiler benimde oglum 9yaşında bidaha olunca unuttugum şeyleri baştan yaşıcam çok korkuyorum keşke bende üst üste dogursaydım
hiç kafana takma rabbim dagına göre kış veriyor üst üste olan cocuklar sakin oluyolar

negüzel canım 2 çocuğunuda büyütüp rahat edersin mutlu ol bence allahın verdiği bir hediye bu sana tebrik ederim

benımde 10 aylık bebegım var ve hamıleyım.cok karışıgım bebegıme kıyamıyorum emıyo veılgı boluncek dıgerıne yetememekten korkuyorum calışıyorum gurbetteyım.

benımde 10 aylık bebegım var ve hamıleyım.cok karışıgım bebegıme kıyamıyorum emıyo veılgı boluncek dıgerıne yetememekten korkuyorum calışıyorum gurbetteyım.

bende en çok süt veremeyeceğim için üzülüyorum. Beraber büyütme fikrine alışmaya başladım...Hayırlısı olsun.

İyi anne olabilir miyim acaba. İkisini birden idare temek , İhtiyaçlarına karşılık verebilmek zor olacak..

ben de hazırlıksız yakalandım.3yaşında ikizlerim ve 2.5 aylık hamileyim hala alışamadım hayat güzel gelmiyor.

Tabiki olabilirsin:).Yardım edecek yokmu ailenade annen,kayınvaliden vs
Minikkuzum işin gerçekden zor ama ne olur hayat güzel gelmiyor deme.Bence asıl onların cıvıltıları,gülmeleri,dövüşleri vs ile hayat güzel.

Son düzenleme:
of allah yardımcın olsun canım. benimde 1 yaşında bir kızım var ve hamile kalsam allahın gücüne gitmesin ama üzülürdüm 2 senedir evdeyim artık çalışmak para kazanmak ve evdeki rutinden kurtulmak istiyorum bebeğime daha iyi bir gelecek için planlarım var.
ilerde 3 çocuk annesi olmak istiyorum ama planlı ve proğramlı bi şekilde (tabi allah verirse) önce ideallerimi gerçekleştirmek istiyorum.
çalışıyomusun maddi olanağın nasıl bilmiyorum ama maddi açıdan bi sıkıntın yoksa planların yoksa bende arkadaşlara katılıyorum 2si beraber büyürler
allahın uygun gördüğüne bi sözümüz olamaz hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş.

hayat guzel gelmıyormu
ne dıyorsun sen .benım 1 tane bıle yok. 4 yıllık evlıyım.ıstersen infertılıte yada tupbebek bolumune gır de gor bızlerın neler yasadıgını.ne uzuntuler cektıgımızı.suan 10 tane gelse dunyanın enmutlu ınsanı olurum.sıze Rabbim yokluk gostermemıs.bunu ceken bılır.bence Allahıma sukret.bu bır mucıze ve suan berbat bır haldeyım bebegım olmuyor dıye.cok sanslısınız ve bu hıc adıl degıl

ayrıca sunu da soylıyım madem 2. yı dusunmuyorsunuz nıye korunmadınız.sımıdı de cok uzuluyorum dıyorsunuz.korunsaydınız be canım madem ıstemıyorsunuz...

Yeni bebeğiniz hayırlı olsun, en güzel biçimde elinize almak nasip olur inşAllah, Rabbim herkesin gönlüne göre versin, herkes güzel bebek kokusunu anne olarak en yakın zamanda tatsın, kolay bir hamilelik geçirsin dualrımla:)

cnm bende aynı durumdayım.1 yasında oglum var.5 haftalık hamişim.en cok emen bebegim için endişeliyim.aslında doktor emzirebilirsin dedi.ikisinede bi zararı yokmuş.ama kaldıramazsın dedi.nasıl bıraktırıcam bilmiyormallahım saglıkta bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.yorulucaz belki çok ama ikiside bi arada büyüyecek.böle teselli buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…