Bebeğim bu hafta büyümemiş nolcakkk:(((

prensespambuk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
31
1
6
Ankara
Kızlar on gün önce ultrasona girdiğimde sat 7+0 bebekte7+0 görünüyordu ama dün gittim ve sat 8+3 bebek 7+3 çıktı. :(( bu süre içinde yedi milim falan büyümesi gerekirken sadece 2 milim büyümüş aynı şeyi yaşayan varmı bilgi verirmisiniz.

Cok sordum ama kese de degisim olmamis mi? Kac mmden kaca cikmis mesela. Bebek kac mm di once. Hemen endiselenme dur bakalim stres yapman bu durumu daha da zorlastirir. Bebege kan gitmiyor stress yaptigimizda biliosun

cnm bence stres yapcak bırşy yok. ilk gunlerdekı ölçumler değişebılıyo çunku henuz çok kuçuk

Cok sordum ama kese de degisim olmamis mi? Kac mmden kaca cikmis mesela. Bebek kac mm di once. Hemen endiselenme dur bakalim stres yapman bu durumu daha da zorlastirir. Bebege kan gitmiyor stress yaptigimizda biliosun

keseyle ilgili bi fikrim yok ama bebek on gun once on mılımdı su anda sadece on ıkı mılım olması gerekenden baya az buyumus yanı

4. aya kadar yediklerin ve içtiklerinle alakalı bir durum söz konusu değil, lütfen vicdan yapma kendine.. İyi düşün iyi olsun ;)

keseyle ilgili bi fikrim yok ama bebek on gun once on mılımdı su anda sadece on ıkı mılım olması gerekenden baya az buyumus yanı

canım sakın stres yapma, şu aşamada senden kaynaklı bir sorun olması mümkün değil. ilk haftalar ölçümler çok garip çıkabiliyor. sakın üzülme. 3 ayı devirsin minnoşun ondan sonra ölçümler daha istikrarlı olacaktır. bana 7 hafta bitmsine yakın boş gebelik dediler, hatta boştu hakikaten ama şimdi kızım 7,5 aylık hesap et artık...

Back
X