Bebeğim çok ağlıyor :((

Prensinin prensesi

En büyük mutluluk AİLEMm
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
12
2
1
30
1 aylık bebeğim emerken bile sürekli ağlıyor metsil damla kullanıyorum ama faydası olmuyor mama veriyorum içiyor ama ağlaması devam ediyor fon makinasıyla sakinlestiriyorum biraz sakinlesiyor daha sonra tekrar devam ediyor ☹️

Wrap sling kullanin. Kucak rahatlatır. Bir de başka sorun olmadığına emin misiniz emerken bile ağlıyorsa doktora bir danisin

Doktor metsil damlayi yazdı ama hiçbir faydası yok her emdiğinde yada mama verdiğimde gazinida çıkartıyorum banyodan sonra zeytin yağıyla masajda yapıyorum sancısı var diyorlar rezene çayı da içiyorum

Doktor metsil damlayi yazdı ama hiçbir faydası yok her emdiğinde yada mama verdiğimde gazinida çıkartıyorum banyodan sonra zeytin yağıyla masajda yapıyorum sancısı var diyorlar rezene çayı da içiyorum

Metsil hicbir ise yaramiyor canim bide bizim doktorumuz metsili 10 gunden fazla verme demisti bi arastir istersen sende

Zaten artık vermiyorum...dün iki çay kaşığı rezene çayı verdim iyi geldi baya bi araştırmada yaptım abartilmadigi takdirde verile bilirmiş rezene çayı zararı yokmuş...birde bu aralar alttan çok gaz çıkarıyor ama kokulu... doktora gideceğim 4 gün sonra bir aylık bebeğin kakasinin bile normalde çok kokmaması lazım bildiğim kadarıyla

Zaten artık vermiyorum...dün iki çay kaşığı rezene çayı verdim iyi geldi baya bi araştırmada yaptım abartilmadigi takdirde verile bilirmiş rezene çayı zararı yokmuş...birde bu aralar alttan çok gaz çıkarıyor ama kokulu... doktora gideceğim 4 gün sonra bir aylık bebeğin kakasinin bile normalde çok kokmaması lazım bildiğim kadarıyla

Midesini usutmus olabilir annesi . canim benim bebisde gaz sancisindan hic uyumuyor . biz bugun 63 gunluk oldum biogai kullandim .. Simdide butun gaz damlalarini biraktik .. Ben kendim de surekli rezene iciyorum bebisede bir kasik veriyorum bende onunla rahatlouor cok sukur

Dört gün sonra doktora gideceğim...
onerdiginiz (biogai) de bı kaç kişiden daha duydum denemek lazım. Hepinize teşekkür ediyorum tavsiye ve önerileriniz için :KK15:

Merhaba. Emerken ağlıyorsa gazı çoktur. Süt, kaymak, tereyağı yemeyin bir süre, bunlar sanıldığından daha çok gaz yapabilir. Hayvan sütü alerjisini araştırın, belirtiler bebeğinizde var mı gözlemleyin.

Allah yardımcınız olsun.

Bu insu
Merhaba. Emerken ağlıyorsa gazı çoktur. Süt, kaymak, tereyağı yemeyin bir süre, bunlar sanıldığından daha çok gaz yapabilir. Hayvan sütü alerjisini araştırın, belirtiler bebeğinizde var mı gözlemleyin.

Allah yardımcınız olsun.
Süt ve süt ürünleri tuketmemeye çalışıyorum bugün hastaneye gittik doktor farklı bir damla yazdi

Merhaba hanimlâr hastaneye gittim ama doktorum gaz dedi ve yine damla yazdı emzirme odasında biriyle tanıştım bana katran al pamuğa biraz sür ve bebeğin göbek deliğine koy çok rahatlatır dedi katranı aldım ama bı sıkıntı olur diye korkuyorum ve henüz denemedim sizce denemelimiyim ise yararmi lütfen yardımcı olun:cry:

lütfen sakın öyle şeyler denemeyin bebeğiniz çok küçük daha, doktor dışında kimseyi dinlemeyin. benim bebeğimde kolikti çok ağladı onunla bende çok ağladım üç ay sonra bitecek emin olun, bu sıkıntı gaz çıkaramamasından değil bağırsaklarının gelişimi ile ilgili, içinize sinmiyorsa başka doktora daha gösterin

Biz 6 ay çektik o gazı hiç gitmiyor öaalesef,sadece 4. Aydan sonra biraz hafifliyor,bio gaia düzenli kullanımda bağırsak sindirim sorununa yardımcı oluyor ama bu da anında kesen bi bişey değil,biz sub simpleks kullanmıştık biraz daha faydası oluyordu,ancak üzülerek söylemeliyim ki gaza kesin bir çözüm yok maalesef tek çözüm zaman.

lütfen sakın öyle şeyler denemeyin bebeğiniz çok küçük daha, doktor dışında kimseyi dinlemeyin. benim bebeğimde kolikti çok ağladı onunla bende çok ağladım üç ay sonra bitecek emin olun, bu sıkıntı gaz çıkaramamasından değil bağırsaklarının gelişimi ile ilgili, içinize sinmiyorsa başka doktora daha gösterin[/QUOTE
Ewet sanırsam haklısınız ama ağladığı zaman morarması beni telaslandiriyor ağrısını hafiflete bilmek için sürekli araştırma yapıyorum :110: küçük olduğu için de bilmediğim şeyleri kullanamıyorum :emir_bebek:

Back
X