- 13 Aralık 2017
- 12
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Prensinin prensesi
-
Doktor metsil damlayi yazdı ama hiçbir faydası yok her emdiğinde yada mama verdiğimde gazinida çıkartıyorum banyodan sonra zeytin yağıyla masajda yapıyorum sancısı var diyorlar rezene çayı da içiyorum
Zaten artık vermiyorum...dün iki çay kaşığı rezene çayı verdim iyi geldi baya bi araştırmada yaptım abartilmadigi takdirde verile bilirmiş rezene çayı zararı yokmuş...birde bu aralar alttan çok gaz çıkarıyor ama kokulu... doktora gideceğim 4 gün sonra bir aylık bebeğin kakasinin bile normalde çok kokmaması lazım bildiğim kadarıyla
Kolik bebek olabilir mi? Allahim sabir versin. Kuzucuk da biran once sakinlestin.
Süt ve süt ürünleri tuketmemeye çalışıyorum bugün hastaneye gittik doktor farklı bir damla yazdiMerhaba. Emerken ağlıyorsa gazı çoktur. Süt, kaymak, tereyağı yemeyin bir süre, bunlar sanıldığından daha çok gaz yapabilir. Hayvan sütü alerjisini araştırın, belirtiler bebeğinizde var mı gözlemleyin.
Allah yardımcınız olsun.
lütfen sakın öyle şeyler denemeyin bebeğiniz çok küçük daha, doktor dışında kimseyi dinlemeyin. benim bebeğimde kolikti çok ağladı onunla bende çok ağladım üç ay sonra bitecek emin olun, bu sıkıntı gaz çıkaramamasından değil bağırsaklarının gelişimi ile ilgili, içinize sinmiyorsa başka doktora daha gösterin[/QUOTE
Ewet sanırsam haklısınız ama ağladığı zaman morarması beni telaslandiriyor ağrısını hafiflete bilmek için sürekli araştırma yapıyorumküçük olduğu için de bilmediğim şeyleri kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?