- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
merhaba arkadaşlar
15 aylık bı oğlum var ilk 6 ay çok sakin di ama artık ele avuca sığmıyor
yalandan ağlıyor devamlı beni arıyor tuvalete bile giremiyorum devamlı
anne diye sesleniyor koltukların üstü sehbaların üstü her yere çıkıyor mutfak masasına bile bi hamlede tırmanıyor
kendini kesinlikle incitmiyor bilinçl, yapıyor ama 2 yaş sendromumudur nedir
anlamadım hırçınlaştı inatlaşıyor benimle
yanında yaşıt biri olursa çok güzel oynuyor mesela geçen arkadaştaydım 4 yaşlarında ikizleri var
bir kere yanıma gelmedi 3 saat kesintisiz oynadı bu çocuğun derdi ne anlamıyorum
evde 5 çocuğa yetecek oyuncak var birlikte oyunda oynuyoruz kıtap okuyorum ama çocuk delirdi resmen
devamlı oyun istiuor evde yemek pişmiyor
birde devamlı bulduğu en ufak boşluga bır şeyler sokuyor mınder araları boş kaldıysa deliriyor resmen bişiler sokuyor aralara düz yolda yürümüyor nerede engel var yuksek var oraya tırmanıp yürüyor nasıl davranmalıyım
15 aylık bı oğlum var ilk 6 ay çok sakin di ama artık ele avuca sığmıyor
yalandan ağlıyor devamlı beni arıyor tuvalete bile giremiyorum devamlı
anne diye sesleniyor koltukların üstü sehbaların üstü her yere çıkıyor mutfak masasına bile bi hamlede tırmanıyor
kendini kesinlikle incitmiyor bilinçl, yapıyor ama 2 yaş sendromumudur nedir
anlamadım hırçınlaştı inatlaşıyor benimle
yanında yaşıt biri olursa çok güzel oynuyor mesela geçen arkadaştaydım 4 yaşlarında ikizleri var
bir kere yanıma gelmedi 3 saat kesintisiz oynadı bu çocuğun derdi ne anlamıyorum
evde 5 çocuğa yetecek oyuncak var birlikte oyunda oynuyoruz kıtap okuyorum ama çocuk delirdi resmen
devamlı oyun istiuor evde yemek pişmiyor
birde devamlı bulduğu en ufak boşluga bır şeyler sokuyor mınder araları boş kaldıysa deliriyor resmen bişiler sokuyor aralara düz yolda yürümüyor nerede engel var yuksek var oraya tırmanıp yürüyor nasıl davranmalıyım