bebeğim çok asileşti

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba arkadaşlar
15 aylık bı oğlum var ilk 6 ay çok sakin di ama artık ele avuca sığmıyor
yalandan ağlıyor devamlı beni arıyor tuvalete bile giremiyorum devamlı
anne diye sesleniyor koltukların üstü sehbaların üstü her yere çıkıyor mutfak masasına bile bi hamlede tırmanıyor
kendini kesinlikle incitmiyor bilinçl, yapıyor ama 2 yaş sendromumudur nedir
anlamadım hırçınlaştı inatlaşıyor benimle
yanında yaşıt biri olursa çok güzel oynuyor mesela geçen arkadaştaydım 4 yaşlarında ikizleri var
bir kere yanıma gelmedi 3 saat kesintisiz oynadı bu çocuğun derdi ne anlamıyorum
evde 5 çocuğa yetecek oyuncak var birlikte oyunda oynuyoruz kıtap okuyorum ama çocuk delirdi resmen
devamlı oyun istiuor evde yemek pişmiyor
birde devamlı bulduğu en ufak boşluga bır şeyler sokuyor mınder araları boş kaldıysa deliriyor resmen bişiler sokuyor aralara düz yolda yürümüyor nerede engel var yuksek var oraya tırmanıp yürüyor nasıl davranmalıyım

merhaba arkadaşlar
15 aylık bı oğlum var ilk 6 ay çok sakin di ama artık ele avuca sığmıyor
yalandan ağlıyor devamlı beni arıyor tuvalete bile giremiyorum devamlı
anne diye sesleniyor koltukların üstü sehbaların üstü her yere çıkıyor mutfak masasına bile bi hamlede tırmanıyor
kendini kesinlikle incitmiyor bilinçl, yapıyor ama 2 yaş sendromumudur nedir
anlamadım hırçınlaştı inatlaşıyor benimle
yanında yaşıt biri olursa çok güzel oynuyor mesela geçen arkadaştaydım 4 yaşlarında ikizleri var
bir kere yanıma gelmedi 3 saat kesintisiz oynadı bu çocuğun derdi ne anlamıyorum
evde 5 çocuğa yetecek oyuncak var birlikte oyunda oynuyoruz kıtap okuyorum ama çocuk delirdi resmen
devamlı oyun istiuor evde yemek pişmiyor
birde devamlı bulduğu en ufak boşluga bır şeyler sokuyor mınder araları boş kaldıysa deliriyor resmen bişiler sokuyor aralara düz yolda yürümüyor nerede engel var yuksek var oraya tırmanıp yürüyor nasıl davranmalıyım
Geciyir merak etme kesfediyor benimkide oyletdi koltukarim deri hep isirfi yirtti ama sumdi iyi

24-25 aylığa kadar devam etmişti bizim

Benim kızımda 10 aylık
Zor günler beni bekliyor desenize
Konuyu takipteyim bakalım ne yapılacak

Benim kızımda 10 aylık
Zor günler beni bekliyor desenize
Konuyu takipteyim bakalım ne yapılacak
kız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim

Kimin çocuğu uslu uslu oturup büyümüş ki ,senin ki büyüsün

benim kızımda öyle, öyle sessiz sakin uslu bi bebekti ki anlatamam ama şimdi oldu tam bi cadı :KK68:
dediğin şeylerin fazlasını bile yapıyor
nasıl davranmak gerekir bilen varsa bi yol göstersin

kız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim
İnan benim ki 3 yaşında eksiği yok,fazlası var

Kimin çocuğu uslu uslu oturup büyümüş ki ,senin ki büyüsün
doğrusun ama çocuk bir anda değişti sıpacık yürümeyi öğrendi ertesi gün koşmaya başladı meğer yürüyormuşta gücünün farkında değilmiş ertesi gün bağından boşalmışa döndü şok olduk
ya bakıyorum milettin bebesi oturduğu yerde kalıyor bizimki ilgi görsün hemen şebeklik yapıyor

Bende oğlan çocukları mı daha efendi oluyor diyordum.
Arkadaşların çocukları hep erkek bizim kız yanlarında canavar kalıyor :))
yapı demeki

Bende oğlan çocukları mı daha efendi oluyor diyordum.
Arkadaşların çocukları hep erkek bizim kız yanlarında canavar kalıyor :))
yapı demeki
demekki bizimki bebekle bile oynuyor uyutuyor birde şarkı öğrenmiş onu söylüyor ısırasım geliyor

Canım yeni dünyaya odaklanma ve keşfetme aşamasında yaptıkları normal.
Daha sakin olmanda fayda var. Mümkünse her şeyi net bir şekilde ifade et. Kesin ol. Göz hizasında iletişim kur.
Yaptıklarını su su sebepten dolayı doğru bulmuyorum diye yanlışlarını ifade et.
Rica ederek konuş, yapma etme deme, çünkü dinlemez.
Biraz uzun süren bir dönem ama yapacak bir şey yok bol bol sabır diliyorum sana

Yaşın etkisi var muhakkak. Ve de sizin evdeki huzursuzluğu,sendeki huzursuzluğu hissediyor yada farkındaysa bununda etkisi vardır.

doğrusun ama çocuk bir anda değişti sıpacık yürümeyi öğrendi ertesi gün koşmaya başladı meğer yürüyormuşta gücünün farkında değilmiş ertesi gün bağından boşalmışa döndü şok olduk
ya bakıyorum milettin bebesi oturduğu yerde kalıyor bizimki ilgi görsün hemen şebeklik yapıyor
kızım da aynı öylee :D
15 aylıkken yürümeye başladı gözünün içine bakıyorduk artık yürüsün niye bu kadar gecikti diye sıpacık ayaklandığının ertesi günü uçuşa geçti resmen ben şok :KK57::KK57::KK57:
çok yaramaz iki dk durmuyor yerinde oturup da oyuncaklarıyla oynadığı görülmüş şey değildir
ayakkabıları giyer evde dolanır
mutfak eşyalarını yerlere saçar
dolap kapaklarını dan dun açar kapar
tencere tavaya çat çat vurur
masaya tırmanır
ışıkları açıp kapatır ki en büyük zevkimiz
kanepede koşturur (kaç kere düştü akıllanmadı ama)
daha niceleri

Bu havada mı ,hasta ederek mi enerjisini kestireceksin
benim bebek soğuğa alışkın çok şükür kara bile yatırdım
:) hastalanmasın zaten ya gün içinde 2 saat kovalamaca oğnadık banamısın demedi

Back
X