Bebeğim çok gazli :( ne olur bir öneride bulunun

Emirimoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
1.091
768
43
35
Konum taşınmasın lütfen...
Bayanlar yeni doğum yaptım.bebegim çok ama çok gazli sürekli ağlıyor.
Meteokids kullandık gaz damlası hiçbir fayda etmedi. Çok zorlanıyor.kipkirmizi oluyor ve yapamıyor sürekli ağlıyor gece gündüz...ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz. Bana litfen önerilerde bulunun.gecr iyice bunalıma girdim.bebegim ağladıkça ağladım önerileriniz neler....

Emziriyorsanız gaz yapan yiyecekleri tüketmeyin. Rezene kaynatıp için . Az miktarda bebeğinize de verebilirsiniz. Rezene çayları var bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum doktoruna sorup alabilirsiniz.

Hareket ettirin çocuğa sürekli.Tek derdi hareketsizlik.
Yemek yedikten sonra da gaz için ağlamıyorsa da sırtını ovun,vs
Çay vs gibi şeyleri de doktora sormadan sakın vermeyin.

Emziriyorsanız gaz yapan yiyecekleri tüketmeyin. Rezene kaynatıp için . Az miktarda bebeğinize de verebilirsiniz. Rezene çayları var bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum doktoruna sorup alabilirsiniz.
Rezene ile kardeş olduk diyebilirim ama yok yok faydası yok...rezene de veriyorum bir çay kaşığı suyla birlikte onunda faydası olmadı.neden olmuyor.herkese oluyor bir benim bebeğime olmuyor

sab simplex piyasada ki en iyi gaz damlasi oldugu soyleniyor,doktorunuza danisip verebilirsiniz.ilk 3 ay malesef bagirsak yapilari oturana kadar boyle.gececek sabir..
ben ekstra adacayi yagi kullandim ayaklarinin altina ve gobegini ovuyordum.rahatlatiyordu sanki

Gaz konusunda neredeyse 1 seneyi bulan huzursuzluk yüzünden alt üst olmuş, 4.ayda emzirememekten sütü kesilmiş biri olarak öncelikle bol sabır diliyorum. Biz dr önerisi ile önce metsil, zinco ve sabsimplex kullandık. Hiçbiri fayda etmedi. Buradaki araştırmalar ile biogaia'yı kesşfettim. Dr son çare kullan dedi, keşke baştan kullansaymışım. Bize en iyi gelen o oldu. Bitki çayları, masaj yağları, anti kolik mamalar, egzersizler hiçbişey kesmemişti. Bir de 3 ay boyunca kakasını yaptırmaya yardım etmekte sakınca görmüyor doktorlar. Kulak çöpü ve zeytinyağı ile biraz ovunca yapabiliyordu. 3 aydan sonra bıraktık kendi yapmaya başladı. İnşallah çabuk atlatırsınız.

Yel cevizi diye biraey var eskiler onu veririmis ama cok az isinize yarar mi bilmiyirorum doktorunuza danisin sorun oyle kullanin. Birde benim bebegimde nurse harveys cok ise yaramisti

Benimde bebeğim 3 aylık oldu valla ben ne yaptıysam olmadı ama gaz diyeti yaptım 10 gün süren ondan sonra daha bir iyi oldu gibi geldi bana deneyin isterseniz tabi emziriyorsanız 10 gün boyunca makarna,bulgur ve pirinç yiyosunuz bunun haricinde herşey gaz yapıyor çünkü. Birde bana doktorum d vitaminini değiştirtdi devit3 sarı beyaz kutulu olanı kullanıyodum gaz yaparmış onun yerine başka d vitamini aldık birde mama kullanıyosanız evolvia ac çok iyi geldi kızıma benim sütümden daha rahat çıkarttı mamanın gazını

Ben yediklerime dikkat ediyorum gaz yapan herşeyden uzak duruyorum ve gece yatmadan icirebildigim kadar en fazla 30 ml olmak üzere diri kimyon çayı yapıyorum veriyorum bebeğim 1 aylik ken başladım suan 2 aylik olduk gece rahat uyuyoruz bide resmini attığım mesajı hergün yapıyorum cok rahatlıyor mesajı sebamed yag ile yapıyorum

Eklentiler

• Bebeklerde-Gaz-Sancısı.webp
    40 KB · Görüntüleme: 1.496
VallA benimde benim bebegim 5 aylik oldu bizimde 3 ayakadar gaz sancisi oldu rezene kullandim kendim içtim her gun bi bardak

Benim oğlus da çok gazliydi biz günde bir defa biogaia günde 3 defa da NurSe harveys colex kullandım. Faydasını gördüm. Ağlama nöbetleri bitmiyor tabi ama biraz da olsa rahatlatıyor. Dört ögun yapıyordum ben sabah öğle akşam ve gece 2 gibi veriyordum gece sabaha karşı 4 gibi gaz sancısı başlardı o yüzden saat bir iki atağı Mutlaka bio gaia verirdim. Gaz sancısı başlayınca da ayak hareketi yaptırıp gazını çıkarıyordum. Bir de özellikle gece uykusuna yatmadan yaşıyor hareketlerini. Yastığa karnının ustune yatır ayaklarından destek ver kendini ileri atmak için çabalarken gaz çıkarır rahatlar. Kimyon felan boş pek işe yaramıyor ben de çok içtim ama bunlar daha çok rahatlattı. Anne baba kucağı kesinlikle gaz sancısına iyi geliyor diye düşünüyorum bizimki kucakta şarkı söyleyerek geçince ağlamayı keserdi. Hatta ona Tanzimat edebiyatını bir anlatırdım . Şiir söylerdim. O kadar komik k ki eşim videoya almış sesim karga gibi bir de şu fasulye iki buçuk lira diye bir şarkı var onu söylerdim. Yumurtanın sarısını söylerdim. Emin ol geçecek ve sen gülerek hatırlayacaksınız. Hep şükret tatlım bebeğinin aglamasina hasret anneler var iyi ki ağlıyorlar. Ben ne Migren ağrıları çektim. Sana yardımcı olan biri olursa evde psikolojik olarak çökmezsine. Allah'ım sağlık versin gaz çıkarmayı öğreniyorlar merak etme. Kucağa alışamasın diyenler bakma al alabildiğine kadar çünkü sonra kucağına alıp koklamak isteyeceksin ama o etrafı keşfetmek isteğinde olacak ve kucağına gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…