bebeğim çok hareketli hatta hiç uyumuyo mu? diyenler

benim bebegim tam benim uyuyacagim saatlerde uyaniyor ve beni hic uyutmuyor :))

Benimki de tam yemeğe oturduğumda midemi tekmeliyor sanki..Çoğu zaman tabağımı bitirmeden kalkıyorum sofradan:) soğuk yemek yemeye alıştırıyo sanırım şimdiden

bu benim ikinci hamileleiğim ilki ikizdi onlar bile bu kadar kudurmuyordu karnımda.herhalde yeri bol diye hiç durmuyor ayakta gezerken bile hiç durmuyor.31.haftadayım..son bir aydır acayip hareketlendi..inşallah doğunca da böyle olmaz yoksa yandım..yatarken,yemekten sonra hadi neyse de..çok az uyuyyor sanki.gece uyanıyorum bazen bi bakıyorum bizimki gece jimnastiğinde:52:doğunca inşallah akıllı olur bu bebişler

benim oğluşta ben tam uyucam ozaman bir hareketler yüzüyo herhalde yakında aşıcak sırtlarıma dogru yüzecek maşallah:) birde yemek yiyeceğim zaman kordondan yemekleri kestin anne hızlı yede bende faydalanayım diye tekmeliyor içerde :):37:

benım oğlumda cok hareketlıydı gece gunduz hıc durmuyordu tabikii gece 2 kat hareket ederdi ve ben uyuyamazdım kalkıp otururdum dr ultrasyonla bile bakarken baslardı yer değiştirmeye bana sormustu dr hep boylemi diye bende gece 2 katı hareketli demiştim oda bana yandın ozaman gece hiç uyumaz durmaz demişti saolsun oğlum gercektende dogduktan sonra gece hiç durmayan uyumayan surekli aglayan 1 sene boyunca kolık olan bir bebektı hadi gece uyumuyor gunduz uyur dersınız o bile yoktu cogu zaman

Back
X