Bebeğim çok hastaa:((

zyetisken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
2
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp damarlarının ters ve kalbinde deliği olduğunu öğrendim..çok zor günler bizi bekliyor ameliyatlar hastane yolları...dualarınızı bekliyorum:58:

Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp damarlarının ters ve kalbinde deliği olduğunu öğrendim..çok zor günler bizi bekliyor ameliyatlar hastane yolları...dualarınızı bekliyorum:58:

canım allah sabır versin.
ama böyle karamsar olma.
derdi veren Allah inşallah dermanını da verir.
benim bir arkadaşımın da bebeği kalbi delik doğdu.
doktorlar bekleyelim kendi kendine kapanır dedi.
düzenli kontrollere gittiler.
maşallah şimdi iyi ameliyatlık bir durumu da yok bildiğim kadarıyla.
sende bol bol dua et yavrun en kolay şekilde atlatır inşallah...
acil şifalar dilerim...

Canım Allahım bebeğine sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Zor günleri bir an evvel sağlıkla atlatıp bebeğinle çoooook mutlu olmanız dileğiyle dualarım sizinle, Allahım şifa versin inşallah :nazar:

Rabbim meleğine acil şifalar versin canım.bol bol dua et..bende dua edicem..inşallah sorunsuzca atlatıcak bu şeyleri yavrun

Rabbim yardimciniz olsun.
Yalniz su da var ki, dogumdan sonra bu tur durumlarda pozitif degisikligin oldugunu cok duydum.
İnsaellah aldiginiz kotu haber sadece bu olur.

sağolun arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur bende kucağıma alırım sağlıkla bebeğimi..Allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin...

Rabbim kuzucuğuna acil şifalar versin sağlıklı sıhhatli uzun ömürler göstersin inşallah senin için dua edicem kötü şeyler düşünme umarım herşey yoluna girer :26:

Kıyamam bebeğine ben senin acil şifalar diliyorum Rabbimden bebeğin için Allah'ım tez günde ameliyatsız kendiliğinden sağlığına kavuştursun yavrunu Geçmiş olsun kardeşim acil şifalar diliyorum Durumun çok zor Anne olmak dünyanın en ağır en zor en stresli mesleği aslında hiç kolay değil ama sen dayanıklı olmak zorundasın sakın kendini üzüntülere kaptırıp yıpratma güçlü ol ayakta dur her daim yavrunun yanında ol Dualarımız bebeğinle ve seninle kardeşim

Back
X