Mrblar bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba bi de huzursuz bebek sendromu denen bişey duymuştm bir yaşından sonra olabilirmiş sizin bebiş erken başlamş sanırım babıldamaması da kendi isteksizliğinden kaynaklanıyor olabilir saç çekme bazı bebeklerin huyudur zaten ben öyle biliyorm gerçekten bebeklerin kendi dünyaları o kadar farklı ki ben de geçen konu açmıştm naparsam yapayım bebeğim kendi evinde durmuyor o kadar husursuz ki tarifi yok yani çok zekiler bişeyi sevmeyince sevmiyor hırçınlaşınca hırçınlaşıyorlar ben bu süreçte çocuk nörolojiye götürmüştüm içimin rahat etmesi için ve bişey çıkmadı şükür içim rahat etti sizin bebişde de bişey olduğunu sanmıyorm ama babıldamamsı için götürebilirsnz çünkü benimki üçüncü aya girmeden başlamıştı oyuncağı bilir artık bebeğiniz illa sevdiği bi oyuncağı ya sakinleştiği bi hareket vs vardır onları deneyin ne bileyim ev dışında zaman geçirin sarılmayı deneyin bırakmıyorsa yakınında bi yere oturup ondan size yönelmesini bekleyin kendi gelecektir yanınıza sürekli gülümseyin birazcık zor hırçınken ama sürekli gülümsemeniz işe yarayacaktır uyurken doğa sesleri açabilirsnz ya da dua açabilirsnz yüksek sesli ortam yapılmamalı evinizde ondan da aşırı etkileniyorlar