- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
cevaplar için teşekkürler benim durumumda birilerinin olmasına üzülmelimiyim sevinmelimiyim bilemiyorum normal birşey ise en azından biraz daha huzurlu olcam peki bununbi yolu yokmu yani bebeği rahatlatmanın hrkeste kasılma yoksa bi sıkıntısı var demektir dimi
Bebegin kasildigini ilk defa duyuyorum...
Kasilan sizin göbeginiz degil mi? Karnimizda olu$an sertlik, içerden yirtilcak gibi bir his rahmin yaptigi kasilmalar sonucu olu$an $eyler. Yoksa bebek zaten yerinin dar oldugunun bilincinde o da ona göre hareket ediyordur.
Örnegin bende dün gece bebegimin kaburgamin altina girdigini hisettim ve o aciyla uyandim sirt üstü dönmû$üm hemen soluma yattim ve yava$ca o $i$kinlik aci kayboldu bebek dogru yere kaydi herhalde. Farkli agrilariniz varsa payla$in doktorunuzla ama 30lu haftalardan sonra zor yatiliyor maalesef.
karnım devamlı şişkin bebek çok kasıyor kendini çok yoruyor bu durum beni bunaldım aşırı stres yapıyor bu durum bende 33. haftamdayım yürümek birşeyler yapmak çok sıkıntılı kaç defa doktora gittim çözüm yok kimse bişi demiyo erken doğum mu diye nst çekiyorlar o kadar doğum sancısı olmadığını bende biliyorum varmı kimsede böyle bi durum nolur bi çözüm yoksa çıldıracam bazen bebekten sıkılıyorum söylememem gereken şeyleri söylüyorum bebeğime nolur yardım(
kızlar acilll,normalde 5 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 9 şubat gecesi adet oldum ,fakat sanki bu normal adet değil.ben hiç böyle adet olmadım genelde ya kahveye yakın yada bordo gibi gelirdi reglm.ama bu bildiğimiz normal kan rengi.kırmızı..ve çok sancım var .normalde ilk 1.gün ağrılı geçiriirm ben adetimi.2 gün ağrım olmaz rahatlarım.bu sancılı..şöyle anlatayım 9 şubat günü temizlik yaptım ogün yoruldum biraz eğildim kalktım,akşam 8:00 gibi odaya girerken halıya takıldım ve tökezledim.birden karnıma garip bi ağrı girdi ve 1-2 saat sonra kanamam geldi.şimdi ben adetmi oldum,düşükmü yapıyorum.ilk baş pıhtılı geldi daha sonra bildiğimiz kan.2 gündür böyleyim ve sancılarım geçmedi.test yapsam idrar testi eğer gebelik sonlanmamışsa (tabi hamileysem) çıkarmı sizce..
ben de 33.haftamdayım bebeğim çok hareket ediyor çok kasılıyorum bu erken doğım belirtisi midir doktorum nst de ağrılarım olduğunu gördü erken doğum riskin var dedi bir kaç gün hastanede yattım şimdi ilaç tedavisi alıyorum.inş bebeğim erken doğmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?