Bebek Beslenmesi Bebeğim çok mu küçük bakar mısınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegimeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
78
31
3
31
Merhaba bebeğim 62 gün önce 35+3 olarak dünyaya erken gözlerini açtı gelişim grriliğinden dolayı 2150 gr doğdu 6 gün küvezde kaldı :( hastaneden çıkarken 1950 ile çıktık 2 gün önce tarttıgımda 4750 gr olarak olduğunu fark ettim ve sorum şu ki biz ne zaman dsarıya cıksak her gören aaayy ne kadar minik niye bu kadar küçük erken mi doğdu belli zaten gibi kelimeler kullanıyor (münasabetsizler) bende bu duruma gerçekten iyice kafama takmaya basladm sizcede çok mu küçük ayına göre isterseniz resmini de atabilirim özelden bakmanız için :)

Allahim yaaa su insanlari anlamakta güçlük cekiyorum artik :(

kime ne ya kime neee?

hayir kucukse yapsinlar bir sey buyusun o zaman . desenize yaa kucuk mu memnun kalmadiysaniz alin elinize de bi büyütün deyin.

2 aylık çocuğunuz anladığım kadarıyla....
Şu anda kilosu gayet iyi bence elalemin ne dediğine değil doktorun ne dediğine bakın sağlıklıysa sorun yok bence...

Allahim yaaa su insanlari anlamakta güçlük cekiyorum artik :KK43:

kime ne ya kime neee?

hayir kucukse yapsinlar bir sey buyusun o zaman . desenize yaa kucuk mu memnun kalmadiysaniz alin elinize de bi büyütün deyin.

Aynen öyle insanları kıramıyorum çok istiyorum ağzının payını vermeyi ama sonra bi düşünüyorum bakıyorm gerçekten küçük gibi diyorum haklılar bakamıyorm galiba ben :'(

Aynen öyle insanları kıramıyorum çok istiyorum ağzının payını vermeyi ama sonra bi düşünüyorum bakıyorm gerçekten küçük gibi diyorum haklılar bakamıyorm galiba ben :'(

yaa hayirrr . tabii ki bakiyorsunuzdur . cani degilseniz . ki buraya konu actiysaniz değilsinizdir . siz sakin olun benim bebeğime de dio kimisi inanin hic onemli degil onemli olan saglikli olmalari . illa ki buluyorlar . ben insablari kirma taraftariyim cunku buna onlar sebep oluo . kendi kendilerini kirdiriyoalr

Benimde bebeğim 3350 dakuzgünlük daha ama herkes küçük diyor bakma sen onlara görmeyi bilmiyorlar

Benimkine de sisko diyolar
sismanlatma daha fazla yazik olur diyorlar
napim ac mi birakim cocugu fit olsun diye
insanlar bi cesit...illa bi yorum...
ya duzgun sevsinler yada gormezden gelsinler

bebek ya bunlar illa ki degisecekler neyin yorymu bu yani

Back
X