Bebek Beslenmesi bebeğim çok mu uyuyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar 1 yaşında bir oğlum var doğduğundan beri çok az uyanırdı geceleri şimdi artık hiç uyanmıyor,büyük insan gibi uyuyor. gece 8de yatırıyorum sabah 7- 7.30a kadar uyuyor hiç kalkmadan gün aşırı oluyor bu, bir gece tam bir gecede bir kere uyanarak sabah ediyoruz akşamda erken yatıyor. biraz endişelendim doğrusu normal mi? lütfen cevap...

canım önce bi maşaaallaahh diyoruz ve..

benim kızım da doğduğundan beri az uyanırdı 1 yaşında da dediğin gibi akşam yatar sabah kalkardı:)

şimdi 2 yaşında hala öyle.. gayet normal..

her bebek sık sık uyanacak diye birşey yok..şanslıyız.. dilini ısır bakim :)

doktoruna da danış ama iyice için rahatlasın o da "maşallah" diyecektir..benimki hep öyle derdi.. kendi kızı çok uyanıyormuş da:)

canım önce bi maşaaallaahh diyoruz ve..

benim kızım da doğduğundan beri az uyanırdı 1 yaşında da dediğin gibi akşam yatar sabah kalkardı:)

şimdi 2 yaşında hala öyle.. gayet normal..

her bebek sık sık uyanacak diye birşey yok..şanslıyız.. dilini ısır bakim :)

doktoruna da danış ama iyice için rahatlasın o da "maşallah" diyecektir..benimki hep öyle derdi.. kendi kızı çok uyanıyormuş da:)

cevap yazdığınız için teşekkürler. biraz içim rahatladı . etraftakiler korkutup duruyor doktorada gidemedim kafama takıldı.

cevap yazdığınız için teşekkürler. biraz içim rahatladı . etraftakiler korkutup duruyor doktorada gidemedim kafama takıldı.

sık uyansa etraf yine korkutur.. kulak asma.. 1 yaşında bir bebeğin sabaha kadar uyuması normal ve güzel.. bazı bebekler uykuyu sever.. uyku çok önemli bence sevinmelisin sadece kafana takma:)

Benim 6aylik kizimda aksam 8-8bucuk yatar (gunduz gec uyumadiysa) sabah 8e kadar ohhhh ne ala cok memnunum insallah hep boyle olur.. Senin etrafindakilerinde ya birsey bildigi yok ya da kiskaniyorlar kimseye anlatma derim ...cocugunu uyut keyfine bak gece de 40 kere uyanan bebekleri getir aklina ve sukret:)

maşallah bebeğinize kimsenin yanında söylemeyin bence nazar değmesin benim kızımda 6 aylık aynı şekilde uyuyor doktora sordum ben maşallah çok şanslınız hiç bi problem yok bırakın istediği kadar uyusun dedi

Back
X