Çocuk Hastalıkları bebeğim çok sık kaka yapmaya başladı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ltokor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.219
1
116
Diğer
Arkadaşalar 11 aylık oğlum bişey yediği gibi kakasını yapıyor.Bide son haftalarda nerdeyse hiç bişey yemiyecek çok iştahsız ama nasıl bu kadar kaka yapıyo anlamıyorum.diş çıkardı.Ondan olabilir diye düşünüyorum ama geçmesi gerekmezmiydi.

Arkadaşalar 11 aylık oğlum bişey yediği gibi kakasını yapıyor.Bide son haftalarda nerdeyse hiç bişey yemiyecek çok iştahsız ama nasıl bu kadar kaka yapıyo anlamıyorum.diş çıkardı.Ondan olabilir diye düşünüyorum ama geçmesi gerekmezmiydi.

eger ishalse mutlaka dr a götür cnm

sanırım ishal olmuş, bu enfeksiyona bağlı bir sorun olabilir.hastanede kaka örneğini verirsen belli olur.bu arada bol sıvı almasına ve temizliğine dikkat etmelisin

benimde oğlum 11 aylık önceden böyle bi sorunu yoktu hatta bir kaç gün kabızdı son bi haftadır günde 4 5 bez değiştiriyorum ama ishal değil bazen ishal gibi oluyor bazende normal bişey anlamadım

oğlum 9.5 aylık hala süt ağırlıklı besleniyoruz ama katı gıdaya geçtiğimizden beri hergün kaka yapmaya başlamıstı 1 haftadır günde 3 defa falan yapmaya başladı ishal değil ama beslenmeyle ilgili oldugunu düşündüm ben

canım ishalle alakalı olduğunu sanmıyorum benim bebekte ek gıdaya geçtiğimden beri 3-4 kez yapıyor.bazen sayı daha fazla olabiliyor.bazen cıvık bazen normal yapıyor.bu tamamen ek gıda ile alakalı hemşireye sordum normal dedi, ya kabız olsa dahamı iyi dedi benimki yaklaşık bir aydır öyle

Back
X