Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 yıllık bir anneyim ve bu zaman zarfında çocuğumdan çok şey öğrendim.Kendisi beni yetiştirmiştir.Bu süreç hamile olduğum haberi ile başlamıştır.
Ben 10 yıllık bir anneyim ve bu zaman zarfında çocuğumdan çok şey öğrendim.Kendisi beni yetiştirmiştir.Bu süreç hamile olduğum haberi ile başlamıştır.[/QUO
Ben de bu konuya katılıyorum. gün içinde onu izliyorum. her yaptığına bakıyorum o kadar doğal hareket ediyor ki, izlemeye doyamıyorum
Ben 10 yıllık bir anneyim ve bu zaman zarfında çocuğumdan çok şey öğrendim.Kendisi beni yetiştirmiştir.Bu süreç hamile olduğum haberi ile başlamıştır.
Ben 10 yıllık bir anneyim ve bu zaman zarfında çocuğumdan çok şey öğrendim.Kendisi beni yetiştirmiştir.Bu süreç hamile olduğum haberi ile başlamıştır.[/QUO
Ben de bu konuya katılıyorum. gün içinde onu izliyorum. her yaptığına bakıyorum o kadar doğal hareket ediyor ki, izlemeye doyamıyorum
çocukları izlemeye ben de bayılıyorum. her halleri o kadar tatlı ki...
Bebeğinizden nasıl birşey öğreniyorsunuz? Biraz daha anlatır mısınız?
Bebeğimin doğal halini yaşıyor olması; yani yaratılışının getirdiği yetenek ve vasıfları an be an yaşadığı için çok şey öğrendim.Bununla ilgili size bir yazı gönderiyorum.
Kişilik Eğitimi Derneği » Ailelere Altın Öğütler