bebeğim den çok şey öğreniyorum.

gulozden

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
4
0
6
Bursa
Ben 10 yıllık bir anneyim ve bu zaman zarfında çocuğumdan çok şey öğrendim.Kendisi beni yetiştirmiştir.Bu süreç hamile olduğum haberi ile başlamıştır.

Son düzenleme:
Ben 10 yıllık bir anneyim ve bu zaman zarfında çocuğumdan çok şey öğrendim.Kendisi beni yetiştirmiştir.Bu süreç hamile olduğum haberi ile başlamıştır.

Bebeğinizden nasıl birşey öğreniyorsunuz? Biraz daha anlatır mısınız?

Hamilelik sürecinizde nelere dikkat ettiniz.Çünkü benim bildiğim kadarıyla hamilelik döneminde bebeğin pek çok huy ve karakteri oluşup ve gelişiyor.

ben teşekkür ederim. çocukları tanımak çok önemli özellikle de kendimizi tanımak önemli, çünkü bazen farkında olmayıp yaptığımız hal ve davranışlar, bizlerden çok çocuğu etkiliyor. dalgın olmamız, sinirlerimize hakim olamamamız, onu dinlemememiz, onu dinliyormuş gibi yapıp başka şeyler düşünmemiz, bunlar hep çocuğumuzu kötü anlamda etkileyen şeyler. biz bu konuda eğitimli olursak kendimizde onların yetişmesi için de gerekli şartları sağlamış oluruz.

ben teşekkür ederim. çocukları tanımak çok önemli özellikle de kendimizi tanımak önemli, çünkü bazen farkında olmayıp yaptığımız hal ve davranışlar, bizlerden çok çocuğu etkiliyor. dalgın olmamız, sinirlerimize hakim olamamamız, onu dinlemememiz, onu dinliyormuş gibi yapıp başka şeyler düşünmemiz, bunlar hep çocuğumuzu kötü anlamda etkileyen şeyler. biz bu konuda eğitimli olursak kendimizde onların yetişmesi için de gerekli şartları sağlamış oluruz.

Çocuğumuzun bizi kamera misali kaydettiğini unutmayın ve onları asla hafife almayın.Sizi dinlemiyormuş gibi görünüp oyununla ilgilendiğini düşündüğünüz anda aslında sizin ağzınızdan çıkan her kelimeyi kaydeder. Bunu da kendi çocuğumdan biliyorum. Oğlumu ertesi gün bir konu esnasında aylar önce duyduğu bir konuyu anlatırken buldum.Biri sizi her an gözetliyor bunu unutmayın...

Çocukları izlemek evet bazen çok zevkli de bazen de istenmeyen davranışlar sergiliyorlar, işte o zaman ben nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Acaba görmezden mi gelmeli yoksa kızmalı mı? kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…