bebegim dili ikiye katlaniyor

dusunuyorum123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
55
11
98
Merhaba arkadaşlar benim 11 aylık bebegim var ve dilini yana dogru iki kat çevire biliyor. Bu neden kaynaklaniyor bilenler varmi benimde esiminde ailesinde böyle yapan yok yani denemege kalktim imkansiz el yardimiyla bile yapamiyorum. Bu neden kaynakli kafama takildi.

Nasıl yapıyor acaba hakketten ya?
En azından bir doktora falan götür bence hani arkaya doğru olsa nefes borusunu tıkayabilir de yine de fikir almak lazım.
Hiç duymadım ben daha önce.

Benim yegenim de dilini cikarir eğer bükerdi .
Simdi koca kiz bi sorun yok.
Ha biraz geveze sadece, o günler antrenman yapmis olabilir :KK53:

Endişelendiğinizi görünce yazmak istedim benim kardeşim de 16 yaşında ve bebekliğinden beri bunu yapıyor, ailemizde başka yapabilen yok :)

İlk zamanlar bizde şaşırıyorduk alıştık :)

Benim oğlumda ortadan ikiye katlıyordu dilini yani dilini büzünce iki taraftan katlayabiliyordu. Aynısını eşimde yaparmış küçükken, eşim baba yapıyorsa çocuğu da yapıyormuş öyle açıklıyordu. İkisi de çok konuşur, demek dil antrenmanı yapmışlar küçükten :27:

Yana katlama nasil oluyor tam anlayamadim?
Ama ben de ortadan ikiye katliyorum. Bedenen ve zihnen bi problemim yok. Ya da bilmiyorum belki vardir :confused:

Gayet normal bisey :) biz derslerde isliyoduk bu kalitsal bisey .mesela siz yapamiyosaniz omrunuz boyunca yapamazsınız. Muhtemelen akrabalarinizda yapan vardir.mesela bizim evde ben yaparim sadece kimse yapamaz. Ama dayilarimda yaoiyolar. Yani kalitsal korkulcak bisey degil :)

Back
X