bebegim dogdugundan beri smilac mama tuketiyor sutum yetmedi

YogunGeciyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
59
14
98
Bebegime sutum yetmedigi icin doktor mama vermemi soylemisti. Besinci ayina girdi ve artik ara sira emdigi mememi de hic istemiyor. Sizlerde mama yedirdinizmi? Ben sutum yetmedigi icin kendime cok kizmistim. Iyi anne olamadigimi dusunmustum. Sizlerde ayni hisler icine girdinizmi

Evet..
Ama bu senin elinde değil ki. Benim sütüm yettiği halde kızım 5 aydan sonra hiç emmedi, ağzına gelen sütü tükürürdü. Hala içim cız eder.
Nasibi o kadarmış..

Benide itekliyor.. :( dedigin gibi nasibi bu kadarmis.. Allah uzun omurler versin evlatlarimiza.

28gunluguz, bebegm beni emmiyor,sagip verdim,sutumde azaldi,bizde mama kullaniyoruz,bende çok üzgünüm.. aglıyorum hep. Keşke böyle olmasaydi.

28gunluguz, bebegm beni emmiyor,sagip verdim,sutumde azaldi,bizde mama kullaniyoruz,bende çok üzgünüm.. aglıyorum hep. Keşke böyle olmasaydi.
büyük kızımda ben uzun süre sağıp verdim ama emzirmeyede hep çalıştım.sonra alıştı ve 2 yaşına kadar emzirdim.gece ,karanlıkta uykusu geldiğinde deneyin o zaman daha iyi alıyor.

Seni cok iyi anliyorum.. evet dun gece denedim, bebek uyku sersemiyken emebiliyor. Gerci emiyomu emzik niyetinemi kullaniyo tam anlayamadigim icin huzursuz olup doymadigini dusunuyorum.

büyük kızımda ben uzun süre sağıp verdim ama emzirmeyede hep çalıştım.sonra alıştı ve 2 yaşına kadar emzirdim.gece ,karanlıkta uykusu geldiğinde deneyin o zaman daha iyi alıyor.

Seni cok iyi anliyorum.. evet dun gece denedim, bebek uyku sersemiyken emebiliyor. Gerci emiyomu emzik niyetinemi kullaniyo tam anlayamadigim icin huzursuz olup doymadigini dusunuyorum.

Gece de denedim almiyor malesef,agzini acmiyor uykudayken.

Back
X