bebeğim dönmemiş ?

baxsx_belasxix

baş_belası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
98
0
96
36
İstanbul
kızlar merhaba bu gün doktora gittim ve bebeğimde herşey normal ama dönmemiş ve 32. haftamdayım 15 gün sonra yine çağırdı dönmezsa sezeryan dedi ikl kızımı normal doğum yaptım sizce döner mi? bu haftadan sonra???

kızlar merhaba bu gün doktora gittim ve bebeğimde herşey normal ama dönmemiş ve 32. haftamdayım 15 gün sonra yine çağırdı dönmezsa sezeryan dedi ikl kızımı normal doğum yaptım sizce döner mi? bu haftadan sonra???

benimki 33. haftada döndü, dikkat et ve kendini dinle bebek dönmek için birkaç gün epey hareketleniyor ve sen kendini normalden farklı hissediyorsun. Mide bulantısına benzer birşey, sanki araba köprüden geçerken birden için hoop diye geçer ya, bunu 1-2 gün boyunca hissediyorsun, benim ilk gebeliğim ama döndüğünü anladım bebeğimin, inşallah dönmeyi başarır...

Benim kızım da 36.haftada dönmüştü.Ben de normal doğum yaptım.32.hafta çok erken bence doktorunun hemen sezaryeni telaffuz etmesi için .Ben de çok endişe etmiştim 32 oldu,33 oldu,34-35 yok dönmedi ben de dedim doktoruma eyvah ya dönmezse?Döner merak etme dedi bana son kontrolümüzde,hep rahatlattı beni;eve gittim ertesi günün gecesi yatarken paldır küldür döndü yavrum.:)

telaş etme bencede döner benimkide 34.haftamda dönmüştü doğuma kadar yolu var

ilk kızımda hiç böyle bişi olduğunu bilmiyodum bile öyle diyince korktum herkez normal oğumdan orkuyo bende sezeryandan korkuyorum işallah döner ama çok hareketsiz bi bebek :(

Back
X