- 5 Ocak 2016
- 48
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Littledaisy
-
Bebeğim 5 günlük. Emzirmeye çalışıyorum. Emerken 5-10 dk sonra uykusu geliyor. Uyuyor nerdeyse. 5 dk gecmeden uyanıyor. Aç olduğunu hatırlayıp ağlıyor. Tekrar emzirmeye başlıyorum. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu böyle 4 saate kadar gidebiliyor. sonunda halsiz düşüp uyuyakaliyor. Başlarda mama veriyodum uyuması için yine bayaa bi emzirmeye uğraştıktan sonra. Hemen uyuyodu mamayi alınca ama artık vermek istemiyorum. Sadece benim sutumle beslensin. Hem ilk haftaki süt çok kıymetli besin değeri çok fazla normal sütten. Bebeğim çok fazla süt cekemiyor aslında. Benim goguslerim de son iki iç gündür çok sertleşti sisti ağrı ateş yapıyor. Sert kitleler var. İltihap var sanırım yine onlara rağmen emzirmeye çalışıyorum. Memem boşalınca rahatliyorum hem. Çocuk emmedigi zaman da sagiyorum makineyle. Bebisimi yeterince doyuramiyorum sanırım. Çok üzülüyorum. Tok olmayınca uyumak istemiyor. Günlük uyumasi gereken saat kadar uyuyamiyor ve de beslenemiyor.(( Napicam ben. Duzelsin diye bu durum çok dua ediyorum. Benim gibi böyle bi sorun yaşayan varsa yardım bekliyorum. ((((((
Merhaba bebeginiz hayırlı olsun, sizinle benzer bir durumu ben de yaşadım. bebegim anne sutunden baska bisey almasin dedim, mama vermemekte inat ettim çok şükür kazanan ben oldum. ilk zamanlar gogus uclarim nerdeyse hiç yoktu ve yanlış emzirmekten yara oldu. oglum surekli agloyordu, ben de gogsumden kan gelerek emzirdigimi zannediyordum. Meğer yavrum aç kalmis sarilik oldu. Cok aciktiginda sagdiginiz sutu çay kasigiyla vermeye calisin. Biberonu hicbir doktor tavsiye etmiyor. Cunku biberondan cok sut gelince bebek emmeyi terk ediyor. diger zamanlarda da emzirmeye calisin. Bebeginiz çok küçük olduğundan çabuk yoruluyordur. Zamanla çenesi güçlenip memenizi daha kolay kavrayacaktir. ne olursa olsun yilmayin, bir süre sonra her şey rayına oturacak biraz sabırlı olun. Bebeklerimizin anne karnından sonra bu dünyaya alışma döneminde güçlü anneye ihtiyaçları var.Bebeğim 5 günlük. Emzirmeye çalışıyorum. Emerken 5-10 dk sonra uykusu geliyor. Uyuyor nerdeyse. 5 dk gecmeden uyanıyor. Aç olduğunu hatırlayıp ağlıyor. Tekrar emzirmeye başlıyorum. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu böyle 4 saate kadar gidebiliyor. sonunda halsiz düşüp uyuyakaliyor. Başlarda mama veriyodum uyuması için yine bayaa bi emzirmeye uğraştıktan sonra. Hemen uyuyodu mamayi alınca ama artık vermek istemiyorum. Sadece benim sutumle beslensin. Hem ilk haftaki süt çok kıymetli besin değeri çok fazla normal sütten. Bebeğim çok fazla süt cekemiyor aslında. Benim goguslerim de son iki iç gündür çok sertleşti sisti ağrı ateş yapıyor. Sert kitleler var. İltihap var sanırım yine onlara rağmen emzirmeye çalışıyorum. Memem boşalınca rahatliyorum hem. Çocuk emmedigi zaman da sagiyorum makineyle. Bebisimi yeterince doyuramiyorum sanırım. Çok üzülüyorum. Tok olmayınca uyumak istemiyor. Günlük uyumasi gereken saat kadar uyuyamiyor ve de beslenemiyor.(( Napicam ben. Duzelsin diye bu durum çok dua ediyorum. Benim gibi böyle bi sorun yaşayan varsa yardım bekliyorum. ((((((
Bebeğim 5 günlük. Emzirmeye çalışıyorum. Emerken 5-10 dk sonra uykusu geliyor. Uyuyor nerdeyse. 5 dk gecmeden uyanıyor. Aç olduğunu hatırlayıp ağlıyor. Tekrar emzirmeye başlıyorum. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu böyle 4 saate kadar gidebiliyor. sonunda halsiz düşüp uyuyakaliyor. Başlarda mama veriyodum uyuması için yine bayaa bi emzirmeye uğraştıktan sonra. Hemen uyuyodu mamayi alınca ama artık vermek istemiyorum. Sadece benim sutumle beslensin. Hem ilk haftaki süt çok kıymetli besin değeri çok fazla normal sütten. Bebeğim çok fazla süt cekemiyor aslında. Benim goguslerim de son iki iç gündür çok sertleşti sisti ağrı ateş yapıyor. Sert kitleler var. İltihap var sanırım yine onlara rağmen emzirmeye çalışıyorum. Memem boşalınca rahatliyorum hem. Çocuk emmedigi zaman da sagiyorum makineyle. Bebisimi yeterince doyuramiyorum sanırım. Çok üzülüyorum. Tok olmayınca uyumak istemiyor. Günlük uyumasi gereken saat kadar uyuyamiyor ve de beslenemiyor.(( Napicam ben. Duzelsin diye bu durum çok dua ediyorum. Benim gibi böyle bi sorun yaşayan varsa yardım bekliyorum. ((((((
Çok teşekkürler onerileriniz icin
Şimdi bebeğim 21 günlük bu yaşadığımız sorunların hepsi geçti hamd olsun. Bebeğim artık duyuyor, çenesi güçlendi, benim de memeyle ilgili problemlerim bitti hamd olsun, fakat şimdi de gaz problemimiz başladı, o yüzden tam uyuyamiyor, ama geçici bi surecmis, Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Sütğ yemtmedğni nereden anlıyosunz. Bnm oğlm 2 ay 10 günlük oldu ilk 1 ay kilo alımı gayet iyiydi ama bu ay aşıya gittiğimzde , 00 gram almş ni ayda 2 hafta snra kontrle gittik gene aynı 4300 dü kilosu hiç almamış. Önceden fışkırıydu sütüm miillet sağolsun yok yetmiyodr dediler snra gmrenler oo baya sütün var falancann kızınn yoktu emziremedi faln faln derken şmdi çok az blyrm çnkü önceden kaynıyodu şmdi aryık kaynamıyo. Tadımlık geliyo dyebilirm ama doktr mama almyn dyo hala. Doktor öle desi dye eşim de almıyo napcam öle aglamıyo da yani emerlen uyuyo kalıyor memede. Sizce sütüm yetiyo mudur. Uzun oldu kusura bakmayın hakkınız helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?