- 5 Ocak 2016
- 48
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Littledaisy
Bebeğim 5 günlük. Emzirmeye çalışıyorum. Emerken 5-10 dk sonra uykusu geliyor. Uyuyor nerdeyse. 5 dk gecmeden uyanıyor. Aç olduğunu hatırlayıp ağlıyor. Tekrar emzirmeye başlıyorum. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu böyle 4 saate kadar gidebiliyor. sonunda halsiz düşüp uyuyakaliyor. Başlarda mama veriyodum uyuması için yine bayaa bi emzirmeye uğraştıktan sonra. Hemen uyuyodu mamayi alınca ama artık vermek istemiyorum. Sadece benim sutumle beslensin. Hem ilk haftaki süt çok kıymetli besin değeri çok fazla normal sütten. Bebeğim çok fazla süt cekemiyor aslında. Benim goguslerim de son iki iç gündür çok sertleşti sisti ağrı ateş yapıyor. Sert kitleler var. İltihap var sanırım yine onlara rağmen emzirmeye çalışıyorum. Memem boşalınca rahatliyorum hem. Çocuk emmedigi zaman da sagiyorum makineyle. Bebisimi yeterince doyuramiyorum sanırım. Çok üzülüyorum. Tok olmayınca uyumak istemiyor. Günlük uyumasi gereken saat kadar uyuyamiyor ve de beslenemiyor.
(( Napicam ben. Duzelsin diye bu durum çok dua ediyorum. Benim gibi böyle bi sorun yaşayan varsa yardım bekliyorum.
((((((