Bebeğim düşer mi YARDIMM

-BaSkaN-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
113
162
53
Adana
Arkadaşlar meraba ben geçen gün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıkmış. Keseyi gördük haftaya kalp dinlenecek ama ben öğrenene kadar antidepresan antibiyotik ağrı kesici günde en az 3 bardak kahve 1 paket sigara üstelik anladığım kadarıyla hamile iken tatile de gittik. Yani yapılmayacak ne varsa yaptık ki ilk 3 ay çok önemliymiş ne olacak şimdi tamam bundan sonra dikkat edicem ama ya ondan öncesi etki yapacak mı bebeğe ???

Canım Bebeğin Hayırlı Olsun İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına ben senin gibi bi durum yaşayıp doktoruma sormuştum gebe kalınca ozaman bana O doktor Anne hamileliğinden haberi olana kadar Emriyo ben geliyorum diye kendini belli edene kadar o ana kadar yaptıklarından mesul olmazsın emriyoyada bişey olmaz demişti benim kızım sağlıklı doğdu 8 yaşında annenin gebelikten haberi olana kadar yaptığı içtiği yediği ne varsa Allah onu koruyor İnşallah ...

Ya umarım öyledir cidden vicdanım çok sızlıyo normalde canım hiç sigara istemiyo ama sırf bunu düşündükçe yapyım zaten yapacağımı deyip sigaraya sarılıyorum

Canim ben bilmeden rontgene girmistim etkilendi...
Diger seylerden etkilenmeyebilir.. Allah büyük yavrunu sana bağışlasın
Planli degildi herhale...

Allah tammaina erdirsin insallah
eltim bu dedikerinizi 3 ay boyunca yapti, antidepressan dahil bol sigara herseyi yapti aynisini
çocugun kirki çikdi simdi gayet saglikli

Garip gelecek ama ben kızımdayken sıgara aşermiştim :))) ve ben hiç bi paketi bitiren biri değildim bilmediğim zaman bi paket bitiyordu ne zaman öğrendim miğdem bulandı içemedim İçini ferah tut.Ve şunu Aklından hiç çıkarma Eğer yiyecek ekmeği İçecek bir damla Suyu Varsa Allah nasip etmişse sen istersen fıçıyla ilaç iç Kün feye Kün oL DEĞİNCE oLUVERİR Sen üzme yeterki kendini

Hepinize çok teşekkür ederim içim ferahladı gece gece. Aslında planlıydı ama çevremdekiler hayat tarzımdan ötürü imkansız dediler bi kaç denedik test yaptım ama gecikince yapılıyormuş onu bilmiyordum haliyle negatif çıkınca kafama göre takıldum işte olmuyo diye

Korkma canım Allaha emanet ben hamile oldugumu bilmiyordum idrar testlerinde cikmamisti bide ustune adet gormustum ne oluyo bana diye doktora gittigimde ogrendim ogrendigimde 10 haftayi geciyordu o sure zarfinda enfeksiyon tedavisi agri kesiciler antibiyotikler ictim bide ustune boyun fitigi cikti onun icin kas gevseticiler ictim bide sokak ortasinda yuz ustu dustum :) ama cok sukur hicbisey olmadi suan 4 yasinda fıstıgim seninkide insallah saglikla gelisir ve dogar

Ben düzenli ilaç kullanıyodum 5. hafta öğrendim haliyle ilaca maruz kaldı bebeğim. Olan olmuş artık bundan sonrası için önlem almalısın bence. Zaten bebek sağlıklıysa gebeliğin devam ediyo bi şekilde bebek annesine muhakkak tutunuyo.

sıkıntı yapma canım bundna sonrasında dikkatli ol. benim arkadaşımda hamile olduğunu bilmiyordu dağa tırmanmıştı. öğrendikten sonra herşeyine dikkat etti b,ir sıkıntı olmadı

Bebek zaten bunlara ragmen tutunabiliyosa sagliklidir etkilenme durumunu ilerde anlarsiniz ama ilk 3 aya kadar etkilenmez diyolar senin aldigin seylerden bilmeden migren ilaci agir ilaclar kullanp saglikli doguranlari duymustum ama yinede dikkat et sigara hele kesinlikle içme pisman olucahn şeyler yapma bence ogrendin ve sorumlusun artik ondan.insallah saglikla gelir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…