- 28 Ağustos 2013
- 240
- 93
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktorum istieahat et ama şu an sorun yok diyor henüz çok mu yeni acaba sabretsem mi bilemedim. Zaten ben sadwce evin içinde ufak hareketler diyorum ama korkuyorumdaDoktoruna danış canım ne olcağı belli olmuyor malesef.
Sağol canım doktorum stres yapma istirahat et dedi yani hep yatmalı mıyım kanamam bitti ama çok korkuyorum tabiiValla oyle bı dönem kı bu hamılelık en ufak bırşeyden korkuyor insan burda sana ne deseler boş senın içini rahatlatacak cevap doktorda gıdıp konusman lazım senın psıkolojınıde bozar bu şüphe korku gt doktorunla konus umarın bı sorun yoktur ALLAH yardımcın olsun...
Bende hamileliğin ilk zamanları olabildiğince yattım kanamam olmadığı halde çünkü daha önce 1 düşüğüm olmuştu oyüzden önlem olarak ilk 3 ay progestan kullanıp istirahat ettim. Daha sonra doktorum herşey yolunda kendini yormadan günlük işlerini yapabilirsin günlük hayatına devam edebilirsin diyene kadar sadece yemek yapmak ve wc gitmek için kalkmıştım. Yatmak sıkıcı ama en azından ilk 12 haftanı doldurana kadar çok çok dikkatli ol allah korusun sonra kendini suçluyacak okadar çok şey buluyosun ki.Canım doktorum istieahat et ama şu an sorun yok diyor henüz çok mu yeni acaba sabretsem mi bilemedim. Zaten ben sadwce evin içinde ufak hareketler diyorum ama korkuyorumda
Haklısın canım bugün biraz kalktım ve bir şey olmadığı halde çok korkuyorum kalkmıyayımBende hamileliğin ilk zamanları olabildiğince yattım kanamam olmadığı halde çünkü daha önce 1 düşüğüm olmuştu oyüzden önlem olarak ilk 3 ay progestan kullanıp istirahat ettim. Daha sonra doktorum herşey yolunda kendini yormadan günlük işlerini yapabilirsin günlük hayatına devam edebilirsin diyene kadar sadece yemek yapmak ve wc gitmek için kalkmıştım. Yatmak sıkıcı ama en azından ilk 12 haftanı doldurana kadar çok çok dikkatli ol allah korusun sonra kendini suçluyacak okadar çok şey buluyosun ki.
kalkmıyayımAminnn aminnnn aminnn canımmm seninde tutunsun hemde sımsıkı inşallahCanım benimde 5 6 Haftada lekelenmem olmuştu bende progestan kullandım doktorum bana demişti ki istersen ayaklarını tavana dik bebeğin sağlıklı değilse düşeceği varsa düşer o yüzden bende o dedikten sonra yatmadim ama benim normal yaşantım çok hareketli olduğu için biraz daha sakin kalmaya çalıştım sende kendini çok yorma ağır bi şey kaldırma umarım bebişin sımsıkı tutunur sana :)
Amin canım inşallah :)Haklısın canım bugün biraz kalktım ve bir şey olmadığı halde çok korkuyorum kalkmıyayım
kalkmıyayımAminnn aminnnn aminnn canımmm seninde tutunsun hemde sımsıkı inşallah
Canım allah sabır versin dilerim en hayırlı zamanda anne olursunBenim beta hcg 1227 idi.kanamam oldu 2 gün sonra 500 lere indi sonra 200 sonra 0 a kadar gitti kürtaj olmak zorunda kaldım malesef.kan değerini olctur
Amin insallahCanım allah sabır versin dilerim en hayırlı zamanda anne olursun
Canım geçmiş olsun kanaman geçmiş heralde ama bişey sorabilir miyim. Kanaman gebeliğini öğrendikten ne zaman sonra başladı ??Kızlarrrr 5 haftalık hamileyim ağır bir kanama geçirdim progestan hapı, iğnesi, vajinal jel derken 3 gündür kanamam yok yatıyordum kanama geçene kadar kalksam yorulmadan kanamam tekrarlar mı deneyimi olan lütfen paylaşsın.
Sizleri seviyorum
Canım geçmiş olsun kanaman geçmiş heralde ama bişey sorabilir miyim. Kanaman gebeliğini öğrendikten ne zaman sonra başladı ??
Canım regl günüme 2 gün kaldı bilemedim bugün bilaç damla kan gördüm iç çamaşırımda ama kesildi sadce 2 damlaydı. Gebrlik testi falan yapmadım ama sağ kasığım ara ara baya acıyo. Ama negatifi görcem diye yapmaya çekiniyorum reglm geçsin bikaç gün öyle test yapayım dedim ama bilemedim yaa..Canım hemen gebeliğin 3. Haftasında başladı. 4 gün sürdü hemde yoğun şekilde.
İğneler ilaçlar derken kestiler bin şükür.
Senin yoksa sorunun mu var?
Canım regl günüme 2 gün kaldı bilemedim bugün bilaç damla kan gördüm iç çamaşırımda ama kesildi sadce 2 damlaydı. Gebrlik testi falan yapmadım ama sağ kasığım ara ara baya acıyo. Ama negatifi görcem diye yapmaya çekiniyorum reglm geçsin bikaç gün öyle test yapayım dedim ama bilemedim yaa..
İdrar testiylemi öğrendin gebeliğini canjmcım ??Bekleme yap lekelenme devam ederse iğne yaparlar farkında olmadan düşük yapıyorlar.
Önce evetİdrar testiylemi öğrendin gebeliğini canjmcım ??