- Konu Sahibi VuslataDair
iste bir konu daha aciyorum'' yasasin biz soylemistik bosan demistik dinlemedin oh olsun'' yorumu yapmak icin bekleyen arkadaslar var biliyorum onceki konumdan ama hepinizi allah rizasi icin merhamete davet ediyorum. hamileyim ve ogrendigim gun siddet gordum tartakladi beni ve bebegin kendisinden olmadigini ima etti sonrada inkar etti zaten rabbim onu nasil tas etmiyor bilmiyorum surda soyleyip burda inkar ediyor son olarak bu aksam saat 9 da canim maden suyu istedi evimizin 4 tarafi marketle cevrili almam dedi dahasi beni oyle bir itekledi ki nasil dusmedim bilmiyorum melekler tuttu sanki... bunu isteyerek yapiyor belki bebek duser diye dusunuyor cunku...o saatten beri agliyorum kimseyede anlatamiyorum normalde cagrilmasi lazimdi coktan tekrar yurtdisina cikacak onu bekliyorum gercekten ondan bosanmak istiyorum 3. bebegim gelecek kizlarim 10 ve 7 yasinda okullular yani ama meslegim ve destegim yok bilsem ki gecimimi saglayacak bir nafaka alacagim bir dakika durmam biliyor musunuz allaha siginiyorum kurban oldugum rabbim onun bana zulmetmesine daha ne kadar izin verecek?
Son düzenleme: