bebegim dussun istiyor

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.973
13.918
448
Ankara
iste bir konu daha aciyorum'' yasasin biz soylemistik bosan demistik dinlemedin oh olsun'' yorumu yapmak icin bekleyen arkadaslar var biliyorum onceki konumdan ama hepinizi allah rizasi icin merhamete davet ediyorum. hamileyim ve ogrendigim gun siddet gordum tartakladi beni ve bebegin kendisinden olmadigini ima etti sonrada inkar etti zaten rabbim onu nasil tas etmiyor bilmiyorum surda soyleyip burda inkar ediyor son olarak bu aksam saat 9 da canim maden suyu istedi evimizin 4 tarafi marketle cevrili almam dedi dahasi beni oyle bir itekledi ki nasil dusmedim bilmiyorum melekler tuttu sanki... bunu isteyerek yapiyor belki bebek duser diye dusunuyor cunku...o saatten beri agliyorum kimseyede anlatamiyorum normalde cagrilmasi lazimdi coktan tekrar yurtdisina cikacak onu bekliyorum gercekten ondan bosanmak istiyorum 3. bebegim gelecek kizlarim 10 ve 7 yasinda okullular yani ama meslegim ve destegim yok bilsem ki gecimimi saglayacak bir nafaka alacagim bir dakika durmam biliyor musunuz allaha siginiyorum kurban oldugum rabbim onun bana zulmetmesine daha ne kadar izin verecek?

Son düzenleme:
hiçbişey istemeyin o adamdan.maden suyuymuş şuymuş buymuş hiçbişey istemeyin.ona normal baba muamelesi yapmak gördüğünüz gibi normal insan olmasını sağlamıyor.boşanıp boşanmamak size kalmış

Daha onceki konularinizi da hatirliyorum.
Inanin ki sasirip kaliyorum.
Bu kadar hastalik ruhlu bir adamdan 3.cocugu nasil yapabiliyorsunuz?
Her neyse bu beni ilgilendirmez tabiki de ama o evde yasayan diger iki sabiyede gunah degil mi?
Boyle bir ortamda yasamaya devam etmek zorunda kaliyorlar.

hiçbişey istemeyin o adamdan.maden suyuymuş şuymuş buymuş hiçbişey istemeyin.ona normal baba muamelesi yapmak gördüğünüz gibi normal insan olmasını sağlamıyor.boşanıp boşanmamak size kalmış
bilsem ki kimseye muhtac olmayacim coktan bosanirdim ve mutlaka dna testi bizzat ben isterdim ama ne care yarinim belli degil allah benim derdimi kimseye yasatmasin

bilsem ki kimseye muhtac olmayacim coktan bosanirdim ve mutlaka dna testi bizzat ben isterdim ama ne care yarinim belli degil allah benim derdimi kimseye yasatmasin

kendine ettiğinin farkında değilsin.demek kanıtlamak için dna testi yaptırıp o aşağılanmaya maruz bırakacaktın kendini.insansın herşeyden önce annesin ve değerlisin bunu unutma ki karşındaki de unutmasın.acını anlıyorum ama bu kadar ruhunu ezdirmeni anlamıyorum.kalk dik dur ve güçlü ol.buna mecbursun başka çaren yok.

Ben sana ilk defa yorum yaziyorum.

Bir suru sorun yasamissin, bosanmam diye diretiyorsun. Bir de ustune ucuncu cocugu yapmissin. Kimden neyin aklini istiyorsun??

böyle yazmaya devam ederseniz zaten kadıncağız bebeğini düşürecek kocasıda gününe cıkacak.İNSAF

kadıncağız çaresizim diyor.

Onceki konularinda da caresizim diyordu, bir arpa boyu yol alamadigi gbi ustune cocuk yapmis. Ne diyelim?

Maden suyu isteme bir daha o zaman ittirmez, al sana care

tatlım ALLAH yardımcın olsun öncelikle.. Evet ben seni anlıyorum çaresiz olabilirsin bir kadının maddi gücü olmayınca doğal olarak çaresiz oluyor ama artık korunmak parayla değil be bebeğim..gitsen sağlık ocağına haplar,prezervatifler,spiral bedava hele sen halini anlasan 2 tane kızım var başka çocuk istemıyorum diye daha da yardımcı olurlardı sna.
sonuçta diğer çocukların arık bebeklikten çıkmış sadece onlar varken mecbur kalınca çalışabilirdin ama bir bebekle biraz zor çalışısın.. sen kendi kendini mahkum etmişsin birazda o adama .. senin yapacağın tek şey onunla fazla yüz göz olmadan bu çocunu doğurup büyütmek ve ona tekmeyi sallamak gibi görnüyor..

Saçmalamayın lütfen! Hamile ve çaresiz bir kadına ne biçim bir yaklaşım bu? Buradaki bazı bayanlar da fazla olmaya başladı artık. Sessiz kalayım diyorum da kendinizi o insanın yerine koyuyor musunuz? Eşi zaten psikopat bir insanmış, kadının birlikte olmak istemiyorum seninle çık yataktan dediğini düşünün ne yapar sizce? Belki ellerinden tuttu tecavüz etti kadın reddedince? Ne biliyorsunuz ki başkalarının yaşamlarını bu kadar rahat yapmasaydın diyebiliyorsunuz? İnsaf artık ya!

Arkadaşım, kardeşim sen de bir avukatla görüş bence bir an önce. Nafaka olayını halledebilir misiniz bir akıl danış bunun için. Hatta şiddetin boyutu artarsa darp raporu falan da alırsın daha kolay olur. Ama nitelikli bir avukatla görüşürsen her şeyini halleder zaten biraz çevresi geniş bir avukata başvurmanı tavsiye ederim.

Onceki konularinda da caresizim diyordu, bir arpa boyu yol alamadigi gbi ustune cocuk yapmis. Ne diyelim?

Maden suyu isteme bir daha o zaman ittirmez, al sana care

daha evvelki konularını takip etmedim etmeyeceğimde ama buraya çare bulmak için değil içinde bulunduğu sıkıntılarını anlatmak üzrere konu açmış yaptığınız yorumlar ona ne gibi bir fayda sağlayacak.illaki yorum yapmak için yapmayalım amacımız ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK olmasın lütfen.

dna testi neyi değiştircekki, adamın karakterinimi düzeltcek, düzgün davranmayamı başlıcak, hayır
valla geçmiş konularını hatırlamıyorum, hamile kalmışsın bi kere yapmasaydın keşke demek boş
ama yurtdışı falan diyosun, yurt dışındamı çalışıyo, biran önce giderde huzura erersiniz umarım çocuklarınla

Hem bebeğinizin hem sizin can güvenliğiniz yok.

Ve hala o evde kalmaya devam ediyorsunuz.

Hiç mi size bakacak kimse yok?

Bence o adamı da o evi de hemen terketmelisiniz:20:

ben mesleğim gereği çaresiz evden atılmış yada kocasından dayak yiyen kadınlarla çok sık karşılaşıyorum.çoğunun 3-4 çocuğu var.yenimi başladı dayak diyosun yooo evlendiğim günden beri diyo kadın.birkaç kere anlattım başlarda yapmayın etmeyin korunun diye.ama çoğu spiralin hasta ettiğine iltihap kapıldığına hapın depresyon ilaçlarıyla kullanılmaması gerektiğine dair hikayeler anlatıyor.inanın ben çalışmaya başlamadan önce sizin gibi çok kızıyodum bu kadınlara.ama artık bişey diyemiyorum...

Eger sıkıntınız sadece maddi şeyler ise, iyi bir avukat tutun avukat tutacak durumunuz yok ise barodan avukat talep edin, İstanbul da iseniz Baro'dan konunuzla ilgili yardım da alabilirsiniz pek cok sıgınma evi kadın hakları dernegi var size yardımcı olacaklardır, iyi bir avukat saglayacaklardır.
bosandıgınızda cocuklarınız için nafakanın yanı sıra kendiniz için de yoksulluk nafakası alabilirsiniz, ayrıca siddete ( anlattıgınız kadarıyla fiziksel psikolojik ve cinsel şiddet) maruz kaldıgınız için yüklü bir tazminat isteyin emin olun alırsınız.

Eşekler gibi de o nafakayı vermek zorunda kalır, vermezse bildiginiz hapise attırabiliyorsunuz.
Hayat 60 yıl bilemedin 65, cocuklarınız için değil kendiniz için yasayın. cunku mutsuz bir annenin mutlu cocukları olamaz. cocuklarınız boyle bir ortamda yasamayı hakediyor mu bunu kendinize sorun lütfen.
ve lütfen ama lütfen kendinize değer verin

Allah yardımcın olsun..
ben ilk çocuğun sanmıştım..
daha önceleri başka sorunlarınız var mıydı? yoksa sorun 3.çocuğu istememesi mi sadece?

yani önceden sorunlar varsa 3. çocuk niye? buralar önemli..

Bu forumda bazi kisiler var, cozum onerilerine kulaklarini tikiyorlar sonra iki ayda bir tekrar konu acip cok mutsuzm falan filan.

Simdi bize kizip bosan arkadasim diye cozum onerileri getirenler, bu konu soyle devam edecek.Arkadasimiz aglayacak bosanamam diyecek, onerileriniz uzerinde kafa dahi yormayacak

Iki uc ay sonra cok mutsuzum kocam bana soyle davrandi deyip yine oneri bekleyecek.

Ben tabi ki kimseyi kirmaya calismam, banane. Ama kimi zaman insanin da yuzune soylemek gerekiyor, sen kendi aklini dahi kullanmiyorsun, baskasinin aklini ne yapacaksin?

Neyse son yorumum bu.

bazı yorumlar gerçekten çok saçma heleki şu tecavüz mü etti diyern arkadaş...hiç bir zaman büyük konuşmamak ve mana bulmamak lazım...kimin ne zaman ne yaşacağı belli olmaz...

Back
X