bebeğim düşüyormu acil yardımmmmmmm

mylady06

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
391
6
296
Ankara
hasretini çektiğim bebeğim sonunda geldi çok şükür mucizem çikolata kistin var olmaz dedikleri ama hcg sonuçlarım o kadar dengesizdi ki

9 10 2011 - 132
15 10 2011 - 175
17 10 2011 - 220
19 10 2011 - 260
sevincimiz kursağımızda kaldı sadece bir gün sevincimi yaşadım sonra gaz sancısıyla gittiğimiz hcg düzensiz çıkınca iki günde bir istedi doktor en son 19 unda kanamam başladı kesin dülştü dedim ama değer azda olsa yükseldi çok sevindim doktor 10 gün rapor versdi yat dedi ama benim kanamam arttı pıhtı düşüyor sürekli doktor öyle soğukkanlıki düşük yapıyor olabilirsiniz bekliyelim dedi Öyle moralim bozuk hep bana derman olan size yazıp yardım almak istedim bebeğim düşüyor olabilirmi? Bu değerler bu şekilde iken bir mucize olup normale dönermi benim yaşımda ileri yani 37 bu sorunları bu yüzdenmi yaşıyorum acaba kızlar ne olur yardımcı olun

değerinin azda olsa yükselmiş olması sevindirici sürekli yatın yorulmayın dinlenin ve bol bol dua edin inşallah bebeğinizi sizi bırakmaz

cnm şimdi ğördüm topik açmışsın yorma cnm kendini herşey güzel olucak üzme kendini olurmu?

benim değerrim de 173 ten 1,20 ye düşmüş 4 günde. Yarın adet günüm. Bende hiç bir kanama ve düşük belirtisi yok Testler yanılmış olabilir mi?

Cnm surekli yat dinlen..
Bak degerlerin azda olsa yukselmis..dinlenmen lazim
Benim dusuk oldugunda ilk ogrendigimde 545di 2 gun sonra 375di 2 gun sonra 145e dusmustu...
Allah neyi hayirli gorduyse o olsun cnm.. Ben 3 gun kendimde degildim cok agladim 3 ay gecti her haftasinda aglardim, ama rabbim o cocugu aliyorsa hayirlisi boyleymis demek en dogrusu..
Uzulme cnm, duserse bile uzul ama sorun haline getirme.. Bakbenim 3 ay oldu simdi yine hamileyim..

Canım benim değerinde azda olsa bi yükselme olmuş buda iyi bi gelişme. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Sen dinlenmene bak hakkında hayırlısı neyse Rabbim sana onu nasip etsin

canım çokkk sevindim ben kaybettim tabiyiki o dönemdeki mucizemi ama şimdi yenisini 7 aydır bekliyorum çok nazlı benimkisi birde ben 37 yaşındayım bu yüzden zamanla yarışıyorum bana dua et tatlım hamişlerin duası çıkar Allah analı babalı nasip etsin gelişmeleri bilmek isterim ben sizlerle mutlu oluyorum

Canım benim değerinde azda olsa bi yükselme olmuş buda iyi bi gelişme. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Sen dinlenmene bak hakkında hayırlısı neyse Rabbim sana onu nasip etsin

canım kaybettim malesefff Allah hayırlısını versin bekliyorum bakalım sanırım tüp yaptıracağım inşallah gerek kalmazda karar aşamasındayım

ben 6 aylık bebeğimi kaybettim ensefalosel yüzünden. Normal doğum yaptım bebişim ellerimden kayıp gitti ( Rabbim sanada banada bebek isteyen her kulunu müjdelendirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…