bebeğim ellerini keşfetmedi

aytenserra

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
26
1
6
35
İzmir
Mrb arkadaşlar 3 buçuk aylık kız bebeğim henüz ellerini farketmedi bu normal mi Sizinkiler ne zaman ellerini incelemeye başladı?

O ayda incelemeye oynamaya başladı ama her çocuk ve gelişimi bir değil asla nette yazan her şeyi bebeğinizle kıyaslayıp sinire bağlamayın ☺️bizimki 8 aylık ve emeklemiyor patır patır diş çıkarıyor, arkadaşımınkide tam tersi. Eminim elini farkedecek ve sizi şaşırtacaktır. Rahat olun... 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla 2 2.5 aylikti ellerini emiyordu surekli. Ama panik yapma her bebek farkli buyuyor. Daha erken biraz ama bir oyun halisi alabilirsin. Belki birseylere uzanmaya calistikca farkeder minik ellerini :))

Mrb arkadaşlar 3 buçuk aylık kız bebeğim henüz ellerini farketmedi bu normal mi Sizinkiler ne zaman ellerini incelemeye başladı?

Canim bebegim 3. Ayini yeni bitirdi ve Aylik kontrol icin doktora gittik. Doktora "bebegim ellerinin daha farkinda degil" dedim bana "dur bakalim daha oooooo cok acelecisin" dedi artik sen karari ver :) her bebek bir deil arkadaslarin dedi gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de eldivenle alakası yok. Benim oğlumun neredeyse üç ay elinde eldiven vardı. Çünkü eldiveni çıkardığımız zaman yüzünü gözünü tırmalıyordu hep. Eldiveni bıraktığımızda ellerini kullanmasında bir sorun yaşamadık.

1hafta sonra 4 aylık olacak ellerini kullanmaya başladı ama hiç incelemiyor hani oluyor ya evirip çevirip ellerine bakıyorlar acaba bazı bebekler o evreyi atlıyor mu

1hafta sonra 4 aylık olacak ellerini kullanmaya başladı ama hiç incelemiyor hani oluyor ya evirip çevirip ellerine bakıyorlar acaba bazı bebekler o evreyi atlıyor mu

Her bebekte aynı olacak diye bir şey yok. Ben de oğlumun ellerini incelediğini hatırlamıyorum. Telaş edilecek bir şey yok yani :)

Back
X