Bebek Beslenmesi bebeğim emmek istemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

RuzeYu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
35
2
16
Balıkesir
slm anneler, benim derdim buyük. 5 aylik bir kizim var. 1 ay önce asagdan 2 diş çıkartti. istahi gayet iyidi. şimdi emmek istemiyor. agzina dahi almiyor. alsa bile isirip birakiyor. sagiyip vermeye calisiyorum yok onuda isremiyor. hic böyle yapmazdi ek gidaya baslamamistim belki yer diye meyve puresi yaptim yok!!! hemende soluveriyor eli yüzü dayanamiyorum ne yapcami bilemiyorum!!! ltfn yardim edin

hafif uykuluykenmi denesen acaba, uyku sersemi emebilir belki, sonuçta içgüdüsel bişey emmek
bence pes etme, sık sık dene, çünkü çok küçük
belkide emzirme yöntemini bi gözden geçirmelisin, internette vardır doğru tutuş pozisyonları

Iyice aciksin bekleyin, sakin baska gidalara yonelmeyin.Su dahi vermeyin mutlaka alicaktir.Sakin pes etmeyin birakabilir emmeyi.Iki yil bebegini emziren bir anne olarak kesinlikle yilmayin.Bebegini emzirmek cok guzel bir duygudur. Farkli bir bag oluyor anne-bebek arasinda.Emzirmekse bebege annesinden verilecek olan en guzel hediyedir..Sevgiler..

endişelenme canım sen anik yatıkça bebişin bunu hisseder...uyurken ve canım azda olsa emmer ve yeniden alışır.benim oğlum da 4 aylıkken yaşadık bunu 10günlükten beri hem anne sütü hemde mama içiyordu bende eyvah sanırım bırakacak diye düşünmüştüm çok ağlamıştımhatta anne sütü alsın diye 1 yıl izne ayrılmıştım ama 3. ayında emmek istemedi sonra sakin oldum ve geceleri uykuya dalarken verdim az az aldı onra eski düzenine geri döndü hatta mamayıda bırakmadı 2. yaşgününde çok hastaydı o gün emdi bir dahada hiç istemedi.şimdi 3 yaşında ve mamaya hala devam ediyo -devam sütü juniour -es etme herzaman fırsat kolla.anırım ek gıdaya başlandığında o tatlar daha çok hoşlarına gidiyor ilk zamanlar sonrasında onlarda anlıyo annesinin sütünün kıymetini:) hem gerçekten bırakmış olsada dert etme canım benim yengem 2 çocuğunuda 2 aylık olana kadar emzidi itemediler sonrada devam sütü mamalardan kullandı ikiside maşallah çok sağlıklı....

Cnm üst dişlerini çıkarıyor olabilir benim bebegim de zor emiyordu ama biberon ve ek gıdayı istahla alıyordu üst dişleri kabarınca ne biberon ne de kasığa ağzını acmadı 1 hafta sürdü bu durum diyebilirim moralini bozma o da bizim gibi insan iştahsız olduğu dönemler mutlaka olucaktir cok acıkınca da emer zaten merak etme

Back
X