- 8 Ağustos 2016
- 83
- 35
- 88
- 30
- Konu Sahibi nazzlicann
Bebeğim 15 günlük hiç emmiyor sütümü sagip veriyorum meme vermeye çalıştığımda çok ağlıyor hiç tutmuyor ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün boyunca hiç almadımı meme? sağınca zamanla azalıyor. benim kızım 2 aylık. bende sağıp veriyorum 1.aydan sonra almadı meme hiç. sütüm inanılmaz azaldı.inşallah öyle bir sorun olmaz sende de. çekim gücü kuvvetli bir pompa kullan canım.
Etraftaki insanlar sağolsun sürekli bi baskı yarattıkları için stres oluyorum haliyle şuan 20 günlük meme ucunu bile denedim tutmuyor çok inatçı bebeğim bu konuda sütümü sağıp veriyorum bende Insallah tutar Allah ın izniyle
Benim oğlum 7aylık şu an aynı sorununbende yaşadım canım. Hatta şu an biberon alsın istiyorum düşün çünkü doymuyor gece devamlı uyanıyor memeden ayrılmıyor. Bende çok araştırdım nasıl memeyi kabule der diye. Bir kere silikon üç kullanma hem hava tutuyo hem yeterli süt alamıyor. Ben elime minicik mama yapardım iki kaşık verip hemen memeyi verirdim ağzına. Birde memeyi vermeden ucunu ıslat öyle ver. Bu şekilde memeye alıştı.Bebeğim 15 günlük hiç emmiyor sütümü sagip veriyorum meme vermeye çalıştığımda çok ağlıyor hiç tutmuyor ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz lütfen![]()
Bugün biraz biraz tuttu çok şükür ama meme ucu ile tutuyor göğüs ucu m çıkık değil emdikten sonra çıkıyor Insallah devam eder
öncelikle gece emzirmeyi deneyin, uykudan uyanınca uyku sersemi vermeye çalışın zamanla alışacaktır. Sağmakla çıkan süt kriter değildir, hiç bir makine bebek kadar vakumlu çekemez. Facebook kullanıyorsanız "emzirme ve bebek" ile "Danışman anne" grup ve sayfasını takip edin. Pes etmeyin zamanla alışacak bebeğiniz inşallah.Bebeğim 15 günlük hiç emmiyor sütümü sagip veriyorum meme vermeye çalıştığımda çok ağlıyor hiç tutmuyor ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz lütfen![]()