Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar...
5aylık bir oğlum var memeyi ağzına bile almak istemiyor artık
İlk iki ay hiç sorun etmeden ve severek emiyordu
sonra birden sol göğüsümden emmemeye başladı yürüyerek ve uyurken emzirdim sonra zaman zaman diğerindede sıkıntı etmeye başladı ve artık oturarak hiç bir şekilde emziremez oldum ya gezerek yada yatarak emziriyordum sonra onlardada sıkıntılanmaya başladı az emiyordu Artık çocuğu uyutum emzirmeye başladım uykudayken gayet normal emdi ama gündüzleri çok zorlandığımdan günde ikikez 120ml mama vermeye başladım
Bugun ise artık uyurkende emmemeye başladım meme ağzına gelince ya kafasını çevirdi yada ağzını sıkı sıkı kapattı uyanıkken meme verirsem çığılık çığılığa bağrıyor
En son Gece 10 gibi mama içmişti acıkıp uyanıyor ağlıyor ama emmiyor mamada vermedim sabah saat 10 da eşimden pompa istedim aldı geldi sütümü sağip verdim içiyor ama memeye götürünce ağzını sıkı sıkı kapatıyor ve kafasını diğer tarafa çevirip ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ((
Ne yapmam lazım bir fikriniz varsa lütfen söyleyin ((
Bu bir dönem ve gececektir. Büyüme atağıda olabilir. Bizde 3 aylıkken yaşadık aynı şeyi.
Memeyi almadığında burnunu sıkıp ağlarken sokuyordum ağzına süt gelince devam ediyordu.meme merme seklini değiştirdim oturtarak yatırarak vs. Eğer çk fazla ağlarsada ısrar etmedim biraz zaman geçirip tekrar tekrar denedim. Yaklaşık 1 ay sürdü bu durum. Yani endişelenme herkes yaşıyor bunu. Çok bunaltmadan sık sık dene