bebeğim emmiyor

unfly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
5
0
1
24
kızlar merhaba bebeğim 9 aylık diş çıkartma sürecinde 4 tane çıktı ve 1 haftadır 3-4 kere emmiştir beni emmeyi reddiyor ağlıyor kendini geri atıyor hiçbir sekilde istemiyor bir tek sabah uyanırken uyku sersemi emiyor mesela dünden beri 1 kere emdi sabah sizce memeyi hırakıyor mu veya geçici mi anlamadım sürekli su içiyor gece uyandığında emip uyurdu simdi su icip uyuyor emmiyor

Herkesin aradığı bebek
Artık ek gıda süreci tamamlanmıştır, beslenmesi iyiyse emmesi önemli değil, hatta bizim dr 1 yaşında bırakabilirsiniz memeyi demişti.
Beslenmesi kötü ise doktora danışmakta fayda var belki mama önerir, pek önerilmiyor tabi de

hahaha yani intte geçici fln yzıyoe evet cok iştahlı normalde ama bu diş süreci cok bisey yemiyor emmiyor da sence bırakıyor mu yani

Doktoruna yine danisirsiniz ama benim de aklıma gelen regl yeni mi olmaya başlıyorsunuz veya hamilelik olabilir mi? Hormonlar değiştiği için sutun tadı değişiyor, bu da emmelerini azaltabiliyor.

Doktoruna yine danisirsiniz ama benim de aklıma gelen regl yeni mi olmaya başlıyorsunuz veya hamilelik olabilir mi? Hormonlar değiştiği için sutun tadı değişiyor, bu da emmelerini azaltabiliyor.
bu gercek mi ya? ben doğumdan 53 gün sonra regl oldum ama bebeğimin emmesinde bir değişim olmadı. ama burda bi kaç konuda regl olduktan sonra sütün azaldığı veya kalitesinin düstüğü vs yazılıyor

hayır regl birkac gün sonra olucak ama oğlum diş sancıları başladı 1 haftadır böyle hamilelik imkansız

hahaha yani intte geçici fln yzıyoe evet cok iştahlı normalde ama bu diş süreci cok bisey yemiyor emmiyor da sence bırakıyor mu yani
Geçici olsa bile sizin sütünüz azalır bu durumda, sonra geri meme istediğinde süt olmazsa ememez.
Diş süreci bizde de aynı, yemesi zayıfladı bebeğimin ama sorun değil toparlar diyorum ben, zorlamıyorum yemek yemesi için.
Bizde de gündüz emmesi neredeyse hiç yok, gece emerek uyuyor, böyle böyle bıraksa keşke diyorum ben. Artık sadece yemek yesin, yemekler daha çeşit, daha vitaminli.

evet ama kesin olarak bıraktığını kaç günde anlarım

bu gercek mi ya? ben doğumdan 53 gün sonra regl oldum ama bebeğimin emmesinde bir değişim olmadı. ama burda bi kaç konuda regl olduktan sonra sütün azaldığı veya kalitesinin düstüğü vs yazılıyor
Bana mantıklı geliyor çünkü süt üretimi hormonlar tarafından kontrol ediliyor ve regl olmak demek veya hamile kalmak demek hormonların değişmesi demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…