bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

kikiko

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
55
0
11
35
Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik... Bi de eşim bunu duyduğundan sonra hemen o kıza ertesi gün gorumcemin evinde söylemiş bunu benim bebeği o kıza benzettigimi. Yani hangi eş yapar ki bunu benim söylediğimi o kza söylerken ne düşünüyordu. Eşim hamileliğimde de logusaligimda da içki içiyor arada sırada o kızla da devamli görüyorlar birbirlerini acaba içinde bsey varmi bilmiyorum

Son düzenleme:
Beb esmerim dudagim gözüm ağzım küçük eşimde öyle yani kızın kendine has özellikleri var gözleri iri iri dudagı öyle cenesinin cikintisi bile o kızın tıpkısi aradaki benzerlik çok yüksek
Düşünmeyin böyle şeyler hem kendinize hem evliliğinize zarar verirsiniz
O daha bebek hem çok değişecek :)

Doğduğunda hemen aklıma o gelmişti değişir dedim ama gitgide yüzü oturdukca daha büyük benzerlik görmeye başladım bi de kime çok seversençocuk ona benzer derler baya sıkıntılı bi durum benim için eşimde duydu Hayır falan diyip gulebilirdi ya da herhangi bişey diyebilirdi ama demedi

Doğduğunda hemen aklıma o gelmişti değişir dedim ama gitgide yüzü oturdukca daha büyük benzerlik görmeye başladım bi de kime çok seversençocuk ona benzer derler baya sıkıntılı bi durum benim için eşimde duydu Hayır falan diyip gulebilirdi ya da herhangi bişey diyebilirdi ama demedi
Bence takinti yapmissiniz hicde benzemiyor diyip gecin kenara esinizin onu sevdigi dusuncesi takinti olmasin sizde

Akraba dedim ama ifade ediyim aralarında kan bağı yok sadece onun ailesiyle benim kayınbabamlarda birbirine dünür o anlamda akrabalık var

Abartmışsın canım bence. Bu takıntıya başladıkça hep yenisi gelecek! Bugün yüzü, yarın karakteri... Eşin çocuğu her sevdiğinde aklına o kadını getireceksin. Ve bu sana, eşine ve bebeğine sadece zarar verecek. Daha da ilerisi kızını sevmeye korkan bi baba yaratacaksın. Arada kan bağı yoksa benzemesi mümkün değil. Varken bile benzemiyor çoğu kez. Kafandan at bu saçmalıkları. Sadece şunu düşün: eşin o kızı sevseydi onunla evlenirdi, seninle değil! Adam artık senin. Ona bir de çocuk verdin. Hiçbir eski sevgili eşle kıyaslanamaz! Eşin sustuysa meseleyi uzatmamak içindir. O çocuk sizin çocuğunuz. Hem en çok sevilene benzeseydi, bütün kardeşler ikiz gibi olurdu. Aile olmanın tadını çıkar, kaçırma :)))

Ne yani çocuk senden degil mi hemen eşine hesap sor :D Tabi şaka bi tarafa eşinle akrabaysa o kız genetik olarak belki o tarafa çekmiş olabilir ya da sen şu an ister istemez o kızı takıntı yapmışsın ve ondan biraz hassas olduğun için benzetiyor olabilirsin. Kendi ailene bak dedelere filan çeker belki eşinin ailesine bak vardır yani bir çekim durumu. Ben mesela anne tarafına teyzelerime benzerim ama baba tarafım hep renkli gözlü hiç çekmemişim.

Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik

kimi çok seversen bebeğin ona benzer sözü anneler için geçerli olan bi sözdür malum bebeği taşıyan biziz ya o mantıkla yani.babaların kimi çok sevdiği önemli değil :KK53:

eski sevgiliyle zaten akrabalarmış benzemesi normal olabilir.sen öyle dedikten sonra eşin ne desin ki,bence eski sevgili mevzusunu açma açıp da eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.

yok artık.galiba o kızı gözünde fazla büyüttüğün için heryerde onu görüyorsun hatta kendi doğurduğun bebişinde bile o kızın suratını görüyorsun.
o kızı hatırlama.aklından çıkar onu.hem görümcelere falan yani kimseyede söyleme bu düşündüklerini canım.

Yani belki esinizin ya da sizin ailenizde iri gozlu iri dudakli baska biri vardir da, cocuk da ona cekmistir. Sizin de kafanizda o kiz yer ettigi icin, ona benzedigini dusunmussunuz direk. Hic olur mu oyle sey. Kucucuk bebek daha kime benzedigi bile belli olmaz onun. Ruh sagliginiz pek iyi degil.

Sizin dediginiz anne ve baba icin gecerli.Ama hamileyken cok mu baktiniz o bayana malun kime bakarsan ona benzer derler.Tovbe tabi sakasi bi yana siz takinti yapmissiniz akrabaniz dahi sayilmayan birine bebeginizi benzetiyorsunuz lutfen kendinizi toplayin bu takintiyla ailenizi mahvedersiniz.Her iri gozlu iri dudakli iri hatli bebek illa dediginiz kisiye benzeyecek degil ya.Yapmayin etmeyin.

Bu ne vesvese :KK57: Abartıyorsun sürekli kıza kafayı taktıgın için sana öyle geliyor.Eşini böyle yaparak kendinden itme.Onun yüzü daha oturmamış.Daha çok değişir.

Baba kimi seviyosa ona benzemez canım çok saçma hadi annenin sevdiğine benzer desen anlarımda baba taşımıyo sonuçta.. Sen takıntı yapmışsın bebişin benzemese bile illa benzetiyosundur bu gidişle bebişindende soğursun o kıza benziyo diye aman Allah göstermesin:KK14: orda burda da bence ona benziyor deme

Back
X