Çocuk Hastalıkları bebeğim faranjit

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
bebeğim 7.ayında.dün doktordaydık faranjit olmuş çok üzülüyorum ek gıdaları yiyemiyor çünkü yutkunamıyor garibim.sütümde azaldı tamamen kendi sütümü veremiyorum bi günde toplam 300 cc ye kadar çıkıyor en fazla.
oğulumun burnunda tıkıanıklıklık yok baya bi akıyor burnu sürekli hapsırıyor huzursuzlanıyor ve çok kötü kokulu gazlar yapıyor.
ciğerlerinde bi problem olmadığını söyledi doktor.atlatır mı acaba neler yapmalıyım üzülmekten başka...

bebeğim 7.ayında.dün doktordaydık faranjit olmuş çok üzülüyorum ek gıdaları yiyemiyor çünkü yutkunamıyor garibim.sütümde azaldı tamamen kendi sütümü veremiyorum bi günde toplam 300 cc ye kadar çıkıyor en fazla.
oğulumun burnunda tıkıanıklıklık yok baya bi akıyor burnu sürekli hapsırıyor huzursuzlanıyor ve çok kötü kokulu gazlar yapıyor.
ciğerlerinde bi problem olmadığını söyledi doktor.atlatır mı acaba neler yapmalıyım üzülmekten başka...

canım ıhlamur kaynat pekmezle karıştır ver içine elma kabuğuda koyup kaynatabilirsinde. devam sütü de verebilirsin ek gıdayı reddediyorsa ve sütünde yetmiyosa. benim kız da bronşit olmuştu geçtiğimiz ay dr umuz bol bol emzir demişti. geçmiş olsun kısa zamanda iyileşsin kuzucuğun...

Back