Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğim gazdan dolayı tuvaletini yapamıyor ne yapmalıyım
gaz sancısına kimyon iyi gelir ama sizinki daha çok minik, rezene kaynatıp soğutup biberonla vermeyi denerseniz belki gazı azalır, emiyorsa siz de bol rezene için yemeklerinizi kimyonlayın, umarım iyi gelir geçmiş olsun
gaz sancısına kimyon iyi gelir ama sizinki daha çok minik, rezene kaynatıp soğutup biberonla vermeyi denerseniz belki gazı azalır, emiyorsa siz de bol rezene için yemeklerinizi kimyonlayın, umarım iyi gelir geçmiş olsun
Rezene ve kimyon tohumlarini robottan gecirip ezin agzi kapali bir sekilde 1 kupaya 1 tatli kasigi bir tasim kaynatip agzi kapali demleyin gunde 3 kupa iciyordum ben suttun bebege geciyo benim oglumunda gaz sancilari vgeciyooyle cozduk birde sab simplex kullanmistik bi ara oda iyi gelmisti