bebeğim gçlgesinden korkuyor :(

SU274

İLHAM VEREN PERİM
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
129
6
68
slm arkadaşlar 3,5 aylık bebeğim duvara gölgesi düşse korkuyor ,tedirgin oluyor ,böyle durum yaşayan var mı?

bu çok normal bir şey ama :) sorun edecek bır şey yok ortada bence :)
bır ara youtube de de ızlemıstım gölgesınden korkan, kaçan çocukları :9:

hem daha 3.5 aylıkmıs
çok küçük o :)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar 3,5 aylık bebeğim duvara gölgesi düşse korkuyor ,tedirgin oluyor ,böyle durum yaşayan var mı?

3.5 aylik bebegin korkmasi ilginc. korku, heyecan vs gibi duygular daha sonra gelisiyor. benim kizim 1.5 yasinda ve golgesinden bazen korkuyor. pek sevimli oluyor, oyle durumlarda. :1::1:

bu çok normal bir şey ama :) sorun edecek bır şey yok ortada bence :)
bır ara youtube de de ızlemıstım gölgesınden korkan, kaçan çocukları :9:

hem daha 3.5 aylıkmıs
çok küçük o :)

evet banada şaşırtıcı veren durum henüz küçük olması :) netten baktım bebeklerle ilgili böyle bir durum bulamadım
çocuklarla alakalı yazılar var

evet banada şaşırtıcı veren durum henüz küçük olması :) netten baktım bebeklerle ilgili böyle bir durum bulamadım
çocuklarla alakalı yazılar var
youtube de çok var :) bu d aonlardan biri. bak kaç yaşına gelmıs hala korkuyor zilli :9: [video=youtube;CTEquDtrJqs]http://www.youtube.com/watch?v=CTEquDtrJqs[/video]

3.5 aylik bebegin korkmasi ilginc. korku, heyecan vs gibi duygular daha sonra gelisiyor. benim kizim 1.5 yasinda ve golgesinden bazen korkuyor. pek sevimli oluyor, oyle durumlarda. :1::1:

bende bu yüzden konu açtım, benimle birlikte evdekilerde farketti ,kaç kez yaşadım bunu, az önce emzirirken gene aynı durumu yaşayınca sormak istedim acaba başka bebeklerde varmı :)
hatta bazen ağlıyor bu yüzden :(

youtube de çok var :) bu d aonlardan biri. bak kaç yaşına gelmıs hala korkuyor zilli :9: [video=youtube;CTEquDtrJqs]http://www.youtube.com/watch?v=CTEquDtrJqs[/video]

ay çok komikkkk ya :))) benım kızda büyüyünce böyle yapacak kesin,
ben hemen başka yöne çeviriyorum o şekilde sakinleşiyor , engelliyorum ciddi ciddi korkuyor çünkü

Hahahahahah çok tatlııııııııı 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızım bir aylık, çok güldürüyor beni. Emzirirken yandan biri gelirse mesela, gözlerini pörtletiyor soluk soluğa ne olacak diye bekliyor adeta. Ani sesler, hareketler, gölgeler, eşyalar hepsi korku kaynağı.... Sakin sesle severek, okşayarak alıştırmaya çalışıyorum.

Back
X