bebegim gece cok kalkiyor yardim

cencen010

Allahima emanetsin gozumun nuru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
686
295
53
Herkese kolayliklar. Kızlar bebeğim 5.5 aylık yaklasik 1 aydır ge e uykusu ccok fena oldu. 7-8 arasi uykuya daliyo en geç 8 bucukta uyur. Ilk kalkisi 11-11.30 arasi ve sonra 1- 1.5 saatte bir kalkiuor 5 te ayaktayiz. 3 aylıkken 8-2 arasi muhteşem uyurdu sonra iki kez kalkip 6 da uyanirdik. Simdi böyle yoruluyorum ama normal mi bilniyorm. Dr actir gunduz guzel besle diyor ama doyuncaya kadar yediriyorum.mama da aliyor. Neden böyle normal midir. Bh durumu yaşayan yada çözüm onerisi olan var mi. dis yada saglik sorunu yok.

Cnm dış etleri şişiyordur dış etini yardigi icin ılerde patlaticakdir dış jeli dene birde gazdan olabilir akşamları yatmadan once banyo yaptırıp guzel bir masaj yapın güzelce doyurun bide boyle deneyin

Gündüz çok uyuyorsa o yüzden olabilir. Tabi birde Gazi varsa. Eğer gündüz çok uyuyorsa gece uyumaz bi ara benim kızımda öyle olmustu. Bende gündüz fazla uyutmadım uyusana az az uyuttum aksam geç yatırdım. Çok ise yaradı. Şimdi kızım saat 10 gibi yatıyo saat 8-9 basende 7 de uyanıyor.boylelıkle kızım uykusuz kalmıyor tabi bende :))

9,5aylik bebegimde geceleri slk uyaniyor.karni tok emmekte istemiyor ama uyaniyor.neden bilmiyorum.aliskanlik mi oldu bilemedim?

Poposu pişik olmuştur hava sıcak soğuktur bir de çok uyuduysa gündüz

Düzenli bir uykusu var demişsiniz bu zamana kadar, bence bebişiniz diş çıkarıyor olabilir. Bazen diş çıkmadan bir ay önce bile huysuzluklar ve uyku düzensizlikleri başlayabiliyormuş.
Kehribar kolyesinin işe yaradığını ve ağrıları hafiflettiğini çok duydum. Beş aylık olucaz bizde haftaya iki gündür kullanıyoruz kolyeyi. Dişler çıkarken anlıcaz bakalım işe yarayıp yaramadığnı.

O Nasıl kolyeymiş ya ilk defa duyuyorum

Ah canım! Yarama parmak bastın. bebeğim bir aylık ama bende bir aydır uyumadım hele benim gibi uykusuna düşkün biri için cehennem azabı bende konuyu takip edeyim bari. Çare bulan olursa beni haberdar etsin

Kizzlar cevaplar i in çok sağolun. Valla attk durumu kabullendim. Manayı bıraktık sukur ek gidalarla. Emziriyprum sadece buna. s7
Çok teşekkürler cvp için. Ama kızım oldum olası az uyur. Gündüz 40 dk uyusa kar sayıyorum. Ve yeni yeni gündüz uykusu uzadı.ve uyku uykunun mayası diye bir söz var bence %100 doğru ne zaman gündüz uykusu az olsa yada parçalı olsa gecden korkuyorum.sağolsun kizim korkularimi yersiz çıkarmıyor. Uyanmalariniz azalsada hala 4-5 defa kalkıyor. artk kabul ettn. Gece boyu bebeği uyuyan şanslı annelerden değilim.kabuk ediyorum. Artk takmiyorm. Napalim max 1 yıl iki yıl olsun .zaman geçiyor. 6 ay 20 günlük olduk bile

T
Ah canım! Yarama parmak bastın. bebeğim bir aylık ama bende bir aydır uyumadım hele benim gibi uykusuna düşkün biri için cehennem azabı bende konuyu takip edeyim bari. Çare bulan olursa beni haberdar etsin
tek çare durumu kabuk et ve bebeğinin keyfini çıkar:) 6 ayda bu sonuca vardm

dediğin gibi kabullenmek. Ama Zaman'la düzelecektir eminim. :)

Canm bnde bebisim surekli uyaniyodu gece saar basi enmek istiyodu aglayarak uyaniyodu yavrumun kulaginda enfeksiyon cikti simdi ilac kullaniyoruz agrisi gecince uykusuda duzene girdi bir baktir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…