Bebek Beslenmesi Bebegim gece cok uyaniyor ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kkbr

Bebisimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
106
2
296
Merhaba anneler.. Benim 11 aylik oglum var. gece sutumu veriyorum ama cok sık uyaniyo. Sutum yetmedigi zaman aptamil 3 numara veriyorum. Cici bebe sevmiyo. Baska tok tutmasi icin ne verebilirim. Sut disinda seyleri genellikle reddediyo ama sizin uyguladiginiz tok tutan gece besleme yontemini yazarsaniz bende denemek istiyorum.. Tesekkurler ...

arkadaşım öncelikle allah bağışlasın...3 tas çorbada içse de uyanıyorlar malesef çünkü anneyi kontrol ediyorlar...benim oğlum 19 aylık hala en az 2 en fazla 5 kez uyanır sana önerim artık yaz geldi ya sık sık yıka yatman önce kesintisiz 4 saat uyuması garanti ben oğlum doğduğunda beri 6 saat kesintisiz uykuya hasret kaldım

cevabiniz icin tesekkur ederim. amin sizinkinide Allah bagislasin insallah. Hakli olabilirsiniz gercekten kontrol ediyorlar galiba kesintisiz 3 saat bile uyuyamiyoruz ;( o saglikli olsun bizim uyanmamiz onemli degil ama ac kalmasin da yavrum

Bazı doktorlar geceleri süt vermeyin diyor. Ben de sütümü veriyorum, 6 aylık oğlum gece 3-4 kez kalkıyor, ama açlıktan dolayı değil - sadece emerken uyuyor...

selam,

biberonun ağzını biraz del..kaşık mamalarını biraz sulu kıvamda (çok cambur cümbür değil) ver biberondan geçicek şekilde.
Bir de onu dene..Çünkü devam sütüne nazaran kaşık maması daha fazla tok tutar :)

eger o şekilde de uyanıyorsa ya seni hissetmek istediği için uyanıyordur ( alışkanlık) ya da uykusu o şekilde..

Ayrıca uyandığında gözler açılıyor mu yoksa uyku halinde mi?buda çok önemli :)

Çünkü gözler kapalı şekilde mızırdanıyor ağlıyorsa açlıktan ya da alıştığı içindir.
Ama gözler açılıyorsa uykusu o kadar olduğu için uyanıyordur..

Kolay Gelsin inşallah düzene girer..En kötüsü gece 1 kere kalkar ki sende 4-5 saat kesintisiz uyursun çünkü bende çok çektim..

yeni yeni düzelmeye başladık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…