Bebegim gelismemis

juelide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
31
0
86
40
Almanya
Arkadaslar,
bugün doktora gittim..bebegimin cok kücük oldugunu söyledi..7. haftadayim..1cm olmasi gerekirken benim bebis 3,8 mm..Bana bir hafta sonraya termin verdi tekrar ultrasona bakmamiz icin..ama normal bi hamilelik gibi degilmis ama tam olarak bisey diyemem dedi..Sizce ne, acaba daha gelisirmi? Aranizda ayni sorunu yasayan varmi? Bu arada benim ilk bebegim, daha yeni evliyim!

Arkadaslar,
bugün doktora gittim..bebegimin cok kücük oldugunu söyledi..7. haftadayim..1cm olmasi gerekirken benim bebis 3,8 mm..Bana bir hafta sonraya termin verdi tekrar ultrasona bakmamiz icin..ama normal bi hamilelik gibi degilmis ama tam olarak bisey diyemem dedi..Sizce ne, acaba daha gelisirmi? Aranizda ayni sorunu yasayan varmi? Bu arada benim ilk bebegim, daha yeni evliyim!

İlk önce hamişliğin hayırlı olsun :)Bende 2 eylülde evlendim ama 12 haftalık hamileyim :S Doktorların hesaplaması biraz değişik,son adet tarihinden itibaren gebeliği başlamış olarak saydıkalrından bebek daha sonra oluşsa bile onlar daha büyük olduğunu düşünüyorlar.Bneim son adet tarihimde daha evli bile olmamama rağmen önemli olan yumurtlama zamanın deyip bu tarihten itibaren hesaplama yapıyorlar.
Kötü şeyler aklına getirme,hakkında herşeyin hayırlısı,allahın izniyle inşallah bir sonra ki kontrolünde güzel haberler alırsın :)

Canim bende 20.10.2012 de evlendim ve 19/20sinde yumurta ziplamis yani bende aslinda 7 haftalik degilim ama dedigin gibi doktorlar degisik hesapliyor, son adet günüm 4.10.2012 oldugundan 7 haftalik oluor bebek..ama doktor bunun farkinda, bi anormallik var dedi, bebek hic gelismemis dedi 3,5 mm kalmis dedi, normalde 1 cm olmasi gerekirmis, ii görünmüyordedi, eger birdahaki terminde büyümediyse alicaklar mis :-( 2 hafta önce yengemin basina gelmisti cook üzülmüstük onun da ayni bebek gelismemistisimdi benim basimami geliyo allahim ya

Arkadaslar,

canım bizim gelinimizin de aynı şey başına geldi.8. haftada gebelik sonlandırıldı.daha geçen hafta sonu oldu.inşallah senin öyle olmaz.eğer böyle bir son olacaksa da haktan hayırlısı.benim birçok arkadaşımın başına aynı şey geldi.ondan sonraki gebelikleri gayet sağlıklı oldu ve şimdi bebekleri kocaman koşup oynuyorlar.geçmiş olsun

canım bizim gelinimizin de aynı şey başına geldi.8. haftada gebelik sonlandırıldı.daha geçen hafta sonu oldu.inşallah senin öyle olmaz.eğer böyle bir son olacaksa da haktan hayırlısı.benim birçok arkadaşımın başına aynı şey geldi.ondan sonraki gebelikleri gayet sağlıklı oldu ve şimdi bebekleri kocaman koşup oynuyorlar.geçmiş olsun

çok geçmiş olsun bende 6 haftalık hamileyım çok az kanamam oluyo ve hiç mide bulantım yok acaba gelininizde mide bulantısı varmıydı

Arkadaslar,

canım kan degerlerin nasıl iki günde bir ikiye katlıyormu en son yaptırdığında kaçtı
bende pazartesi gittim doktora anca yeni keseyi gördük bebek görünmüyor bile ultrason haftası 6 haftalık degil 5 haftadan daha küçük çıktı yani benimkide yavaş gelişiyor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi bilmiyorum ne olacak inş gelişmiştir benim adet döngüm biraz uzun belki geç döllenmedir birde kan degerlerim güzel ilerliyor en
son 19 bindeydi. sorunlu olunca kan degerleri normal mi ilaerler acaba

aslinda kan degerlerim en son normaldi sali günü tekrar gidicem kan aldilar cünkü, ya neden oluyo acaba böyle?? Cook kahve ve cay iciyorum hamile oldgumu ögrenince azalttim ama tam birakmadimondan mi acaba..ya ALLAH hayirlisini versin bundada bir hayir vardir yaa...

benim 7+4 de 6+3 görünüyordu ve 6,8 mm ydi.belki seninki de 2 hafta geri gidiyordur geç döllenmedir doktoruna sordun mu bunu

Back
X