O ozlem dmn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 1 -1 1 25 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem dmn #1 39+1 hamileyim biran önce doğurmak ve çocuğumu kucağıma almak istiyorum ne yapabilirim doğum sancılarımı başlatmak için
39+1 hamileyim biran önce doğurmak ve çocuğumu kucağıma almak istiyorum ne yapabilirim doğum sancılarımı başlatmak için
burcumsu12 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2021 4.299 7.699 108 30 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem dmn #2 ozlem dmn .!.: 39+1 hamileyim biran önce doğurmak ve çocuğumu kucağıma almak istiyorum ne yapabilirim doğum sancılarımı başlatmak için Genişletmek için tıkla... Neden acele edyorsunuz ki bugun yarın gelir zaten maksimum birkaç gününüz var
ozlem dmn .!.: 39+1 hamileyim biran önce doğurmak ve çocuğumu kucağıma almak istiyorum ne yapabilirim doğum sancılarımı başlatmak için Genişletmek için tıkla... Neden acele edyorsunuz ki bugun yarın gelir zaten maksimum birkaç gününüz var
temmuzlu26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 2.503 1.663 63 33 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem dmn #3 ozlem dmn .!.: 39+1 hamileyim biran önce doğurmak ve çocuğumu kucağıma almak istiyorum ne yapabilirim doğum sancılarımı başlatmak için Genişletmek için tıkla... Hanım efendi lütfen bu düşünsenizi atın aklınızdan bebeğiniz sağlıklı dogsunda ne zaman doğarsa doğsun zaten gelmişsiniz son haftalara doğal olan akışı neden bozasiniz sabredin dua edin sağlıklı bir doğum olsun diye
ozlem dmn .!.: 39+1 hamileyim biran önce doğurmak ve çocuğumu kucağıma almak istiyorum ne yapabilirim doğum sancılarımı başlatmak için Genişletmek için tıkla... Hanım efendi lütfen bu düşünsenizi atın aklınızdan bebeğiniz sağlıklı dogsunda ne zaman doğarsa doğsun zaten gelmişsiniz son haftalara doğal olan akışı neden bozasiniz sabredin dua edin sağlıklı bir doğum olsun diye
crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.602 5.565 358 37 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem dmn #4 9 ay beklediniz zaten şurda bekleyeceginiz en fazla 2-3 hafta daha. Bırakın o ne zaman isterse o zaman gelsin
9 ay beklediniz zaten şurda bekleyeceginiz en fazla 2-3 hafta daha. Bırakın o ne zaman isterse o zaman gelsin