Bebeğim geri

Benim ikiz. 1500 Gr diğeri 1600gr di. 1400 lere dusmuslerdi. Çok yoğun solunum sıkıntısı yaşadılar ve ciğer geliştirici de 1 doz ancak vurunabilmistim.. sütum kesildi sıkıntı uzuntuden. Hala emzirmeye devam ediyorum ama gelmiyor.. gitti giden... Lütfen siz üzülmeyin. Süt cok önemli. Yavrularım mama ile besleniyor. Kalplerinde üfürüm çıktı. Daha kardiyolog a gideceğiz. Corona çıktı.
Arkadaşım fırsat buldukça makinen varsa sağma işlemi yap muhakkak yine sütün gelir Allahın izniyle moral önemli böyle durumlarda

Dua et üzülme enazından Sevin ki 37. Hafta.. Benim bebem gebelik zehirlenmesi yüzünden 33. Haftada sezerynla alındı küvezde 1 haftadır..😞 görmek de yasak korona yüzünden evde elimdeki resmine bakıp ağlıyorum başka çarem yok.. 😞😞
Bende gebelik zehirlenmesinden 32.haftada 31.haftaya uyumlu doğum yaptım.28 gün kuvezde kaldı. Ama şimdi 10 aylık.☺️ Seni çok iyi anlıyorum ama inan gecicek. O sürede sen iyi ol ki bebeğin geldiğinde iyileşmiş ol. Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun

37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Canım dua et neler diyor dr lar bebek doğana dek. Bize hidrosefali dediler neler neler. Çok üzüldüm. Ne oldu bebeğim kolik oldu. Olan bize oldu. Çok şükür yavrum sağlıkla doğdu. Büyüdü biler. İçini ferah tut. Dua et ve sakin KAL. Miniğin karnında strese girmesin. Hissediyor herşeyi o. Hakkındahayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Sıvısı bittiyse bir şey diyemem ama 2.bir Dr a görünmeden karar vermeyin. Doğum hastanesi olan bir devlet hastanesinde sürekli aynı kelimeyi duydum karın bölgesi küçük 2 kere detaylı usg çekildi orada kan akışı normal sıvısı yeterli ama kg olarak çok düşük diyordu..
Sonra Dr değiştirdim üniversite hastanesinde Prof.buldum 37 haftadan sonra onunla devam ettim ortalama 3.500 gr civarı doğar dedi tabi ben o sırada süt ve muza yüklenmiştim :) 3430 doğum yaptım.. Sağlıkla kavuşun..

37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
2 kilo ve üzeri kuveze girmez canm benm bebeğinde kilo almıyordu ama bekledik 39.5 te 2880 anca oldu normal geldi

Sakin ol.
2 haftaya kadar geri çıkması normal.
Kilosuda doğum için gayet iyi.
Allahın izniyle sağlıkla doğacak.

Bende gebelik zehirlenmesinden 32.haftada 31.haftaya uyumlu doğum yaptım.28 gün kuvezde kaldı. Ama şimdi 10 aylık.☺ Seni çok iyi anlıyorum ama inan gecicek. O sürede sen iyi ol ki bebeğin geldiğinde iyileşmiş ol. Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun
Yaa cok teşekkür ederim içim rahatlıyor sizin gibi mesaj alınca 😍 Amiinnnn inşaALLAH.. RABBİM kimseye yaşatmasın çok zormuş böyle eli kolu bağlı beklemek.. MaşaALLAH bebeğinize 😍😍 Rabbim en kötü günlerinizin o günler olmasını nasip etsin ve sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladınıza 😍😍🤲🤲

Oğlum 35 haftalık acil sezeryanla doğdu denilenin aksıne çok sağlıklı daha kilolu doğdu odamıza beraber geldik
2.900 kiloydu doğduğunda gayet iyiydi haftasını doldursa düşünemiyorum içinizi ferah tutun ultrasonda yanılma da olabilir
Kızım da denilenden daha zayıf 39 haftada 2.750 dogdu

Yaa cok teşekkür ederim içim rahatlıyor sizin gibi mesaj alınca 😍 Amiinnnn inşaALLAH.. RABBİM kimseye yaşatmasın çok zormuş böyle eli kolu bağlı beklemek.. MaşaALLAH bebeğinize 😍😍 Rabbim en kötü günlerinizin o günler olmasını nasip etsin ve sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladınıza 😍😍🤲🤲
Aminn canım hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün. İnan eve bi gelsin nasıl hızla büyüdüğüne, nasıl güçlü olduğuna çok şaşıracaksın. Tek tavsiyem salgın gecmiş olsa dahi bebek eve gelince kesinlikle ziyaretci kabul etmeyin. Çünkü ciğerleri çok hassas.

Aminn canım hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün. İnan eve bi gelsin nasıl hızla büyüdüğüne, nasıl güçlü olduğuna çok şaşıracaksın. Tek tavsiyem salgın gecmiş olsa dahi bebek eve gelince kesinlikle ziyaretci kabul etmeyin. Çünkü ciğerleri çok hassas.
Oyşş inşaALLAH yaa 😍😍🤲 Yok canm asla kabul etmeyi düşünmüyorum ziyaretçi normal zamanında doğsaydı da düşünmüyordum ziyaretçi insanlar bilinçsiz küçücük bebeğe mikrop bulaştırırım dye hç korkmuyorlar mecbur kendmz sakncaz evlatlarımızı 😍😍

Oyşş inşaALLAH yaa 😍😍🤲 Yok canm asla kabul etmeyi düşünmüyorum ziyaretçi normal zamanında doğsaydı da düşünmüyordum ziyaretçi insanlar bilinçsiz küçücük bebeğe mikrop bulaştırırım dye hç korkmuyorlar mecbur kendmz sakncaz evlatlarımızı 😍😍
Aynen öyle. Mesela biz kuvezdeyken ziyarete gittiğimizde drlar hep diyordu. Buraya gelmeden duş alın. Kokulu deterjanla giydiğinizi yıkamayın, parfüm sıkmayın. Mesela suan herkes evde sıkılıyor, bu bizim alışık olduğumuz bir durum. Tam artık havalar güzellesicek rahat edşcez derken böyle oldu. Allah beterinden korusun.

Aynen öyle. Mesela biz kuvezdeyken ziyarete gittiğimizde drlar hep diyordu. Buraya gelmeden duş alın. Kokulu deterjanla giydiğinizi yıkamayın, parfüm sıkmayın. Mesela suan herkes evde sıkılıyor, bu bizim alışık olduğumuz bir durum. Tam artık havalar güzellesicek rahat edşcez derken böyle oldu. Allah beterinden korusun.
Bebeği görmek için gittiğimizde bize de o şekilde baya temkinli yaklaştırıyorlar .. Ben normalde de evden dışarı çkmayı sevmezdim biraz asosyalim.. Okul hayatımda çok sosyaldim ama evlendikten sonra niyeyse evde vakit gecirmek daha çok hoşuma gitmeye başladı o yüzden bu.yasak beni pak vurmadı 😁

Back
X