bebeğim gitti

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
selam arkadaşlar bebeğimi kaybettim okadar üzgünümki anlatamam.hamile olduğumu ilk sizle paylaşmıştım benimle birlikte hepiniz sevinmiştiniz.çok üzgünüm keşke bende onunla birlikte ölseydim diyorum bazen kabullenemiyorum 8 yıl bekledim ben onu.o beni 5 haftada bırakıp gitti.kontrole gitmiştim doktora dış gebelik olduğunu söyledi acil ameliyata aldı beni ve gitti bebeğim.kendimi okadar umutsuz,yorgun bezgin hissediyorumki nasıl atlatacağım bilmiyorum.bir an aklımdan çıkmıyor.

canım çok üzüldüm başın sagolsun çok zor bir durum ama sabırlı olman lazım ıNŞAALLAH yeniden hamile kalırsın canım.

merhaba ben bu siteye yeni girdim nasıl kullanıcamı bilmiyorum beni arkadaş olarak kabul edermin sevinrim

seni çok iyi anlıyorum şuanda bende benzer durumdayım çok beklediğim istediğim bebeğimi bozulmuş gebelik nedeni ile kaybediyorum. ne kürtaj yaptı ne başka bişey bekleyeceksin kendi düşecek dedi 5 haftalıktı benim bebeğimde.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

geçmiş olsun canım.seni cok iyi anlıyorum cünkü bende 4 aylık bebeğimi kaybettmiştim hamieyken.ama şimdi Allahıma şükürler olsun yaklaşık 3.5 aylık bi oğluşum var.sabırlı ol canımm .hep pozitif düşünki herşeyin güzel olsun.Rabbim ikinci bi hamileliği tekrar yaşatsın sana:teselli:

canım gecmıs olsun acını anlıyorum ama isyan etme Allah en ıyısını bılır saglıklı degılmıs meger bebısın inş en yakın zamanda tekrar hamıle kalırsın önemlı olan senın saglıgın

amin inşallah.ben bebeğimi kaybedeli tam 1 hafta oldu ama hiç aklımdan çıkmıyor çok üzgünüm kabul edemiyorum bir türlü.artık hiç umudum yok.

amin inşallah.ben bebeğimi kaybedeli tam 1 hafta oldu ama hiç aklımdan çıkmıyor çok üzgünüm kabul edemiyorum bir türlü.artık hiç umudum yok.

Lütfen öyle umutsuz düşünme bende şuanda 5 haftalık bebeğimi kaybediyorum çoktüm resmen bunu öğreneli ama yapacak bişey yok. Allah büyük İnşallah tekrar verecek üzülerek moral bozukluğuyla daha çok zor olacak herşey lütfen hemen umutsuzluğa kapılma.

Öyle tabı ama 8 yıl sonra kavuŞmuŞtum bebeĞıme benım yaŞama sebebım olmuŞtu.o kadar umutsuzdum kı bebeĞımın haberıyle yenıden doĞmuŞtum.

Öyle tabİ ama 8 yıl sonra kavuŞmuŞtum bebeĞİme benİm yaŞama sebebİm olmuŞtu.o kadar umutsuzdum kİ bebeĞİmİn haberİyle yenİden doĞmuŞtum.

Bence yinede umudunu kaybetme bu işler için en önemli şey moral kendini toparlamaya çalış moralini yüksek tut. Tıp çok ilerledi biliyosun bu konuda Allah büyük hiç bir şey için umut kesilmez..

Öyle tabİ ama 8 yıl sonra kavuŞmuŞtum bebeĞİme benİm yaŞama sebebİm olmuŞtu.o kadar umutsuzdum kİ bebeĞİmİn haberİyle yenİden doĞmuŞtum.

canım ya inan senin için çok üzüldüm bende 13 haftalık ken bebegimi düşürdüm oyüzden inan ruh halini iyi anlıyorum .işallah en kısa zamanda iyi haberlerini duyarız tekrar hamile kalırsın canım.

Merhaba seni çok iyi anlıyorum.
06.Martta hamilesin dediler havalara uçtuk.ıki gün sonra tekrar değerlerine bakalım dediler.Gittik daha düşük çıktı.Tekrar tekrar doktora gidişler ve kan vermeler sonuç almalar derken dış gebelik hemen almamız lazım dediler.Almazsak tehlikeli dediler.ınanamadım.Öyle net hissediyordumki onu.bir yanlışlık olacağını düşündüm başka doktora gittim apar topar hastaneye yatırdılar.Arka arkaya ultrasonlar çok acı verici ve kötüydü.Derken bebeğimin beni kendi kendine terk edeceğini ameliyata gerek olmadığını söylediler.B.Hcg değerim yavaş yavaş düşüyordu.Bebeğimin olacağı sevinci yüreğimde biryerlerde dondu kaldı.Bir damla gözyaşı bile dökemedim şimdi senin yazını okuyana kadar.ınan berbat durumdayım.Her hafta kan veriyorum.Bakalım ne kadar daha benden vazgeçmiş diye.Geçen hafta işyerime yakın bir polikliniğe gidip orada kan verdim.Telefondaki bayan "tebrik ederim pozitif dedi:))"Ben değeri öğrenmek adına ne kadar çıktı dediğimde 3 haftalık kadar demezmi.Gülsemmi ağlasammı:)
913 den geçen hafta 12 ye düştü beta hcg değerim.Haftaya tamamen gitmiş olacak benden.Ama karnım kocaman.Sende de öylemi?Acaip şişim.ıki haftadır diyetteyim karnım gitsin diye gitmiyor şiş hala şiş.
Psikolojim çok bozuk.Değerlere göre hala hamileyim ama aslında değilim.
Hamilesin dediler Öyle şekillendirdimki zihnimde yüreğimde.Şimdi çok üzgünüm.
Tam düzeldim derken hastaneye gidip kan veriyorum psikolojim altüst oluyor.
3 ay sonra rahim filmi çekeceklermiş ona göre tekrar dış gebelik yaşarmıyım yaşamazmıyım nedir durum bilgi verecekler.Tekrar aynı şeyleri yaşamak o kadar korkutucu geliyorki.
Üzülme diyemeyeceğim sana.Üzülmemek elde değil.Ama zamanla geçecek.
Kendine çok iyi bak.Umarım herşey istediğin gibi olur.
Sevgiler...

simayyy geçmiş olsun bende yaşadım üçüncüydü bu geçen ay gitti dış gebelik ameliyatı oldum
her seferinde birdaha olsa dayanamam diyordum birşeklde hayat devam ediyor unutamıyorsun ama geçiyor inşallah Rabbim sanada hepimizede saglıklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

Büyük geçmiş olsun canım.ılk gebeliğimi 23 yaşımda yaşadım ben.1.5 aylıktı kalbi atmadığı için kürtaj oldum.Sonra tekrar hamile kaldım.4. ayında hasta olacağını anladı doktorlar ama ben aldırmadım.Doğdu...1 yaşına kadar yürek dayanmayacak acılarla,hastalıklarla,ameliyatlarla tanıdı dünyayı.Bunları şunun için anlattım.8 yıllık evliyim 2 gebelik... biri kürtaj, biri cennet çocuğu...Elde var sıfır...Çok zor günler geçirdim..Ölüm bunların en kolayıydı belki...Uykudan ağlayarak uyanmayı çok iyi bilirim...Ama inan bana hayat devam edecek istesen de istemesen de...Olumlu düşünmeye çalış arkadaşım...Eğer dayanamazsan psikolojik destek al...Yaşın gençse yıpratma kendini..Tıp gerçekten çok gelişti.Rabb'im sağlıklı sıhhatli bebekler verir inşallah bizim gibilere...

CANIM ÜZÜNTÜNÜ ANLIYORUM aLLAH SABIRLAR VERSİN İSTEYEN HERKEZE HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN

canım gecmıs olsun rabbım bı daha yasatmasın 3 dusuk 1 dıs gebelık gecırmıs bırı olarak acını cok ıyı anlıyorum valla elımızden dua etmekten baska bısey gelmıyor rabbım ıns bıdahakı sefre yuzumuzu guldurur amınnnnn

canım çok ama çok geçmiş olsun allahtan dileğim en yakında bebiş sahibi olursun belki bu acı içinde hep kalır ama bebişinle hayata tutunarak devam edersin allah büyük canım hiç ummadığın bir anda karşına getiriveriri. belkide hayırlsı değilmiş canım hadi şunuda düşün canım doğduğunda hastalıklı doğduğunu düşün ve ömür boyu sende onunla birlikte eriyip gideceksizn odahada kötü canım allah yaşatmasın bir daha canım inşallah bu acıyı sana. :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X